Title Image

Virkisty, voimaannu ja lataudu -kurssilla rentoudutaan ja opitaan käyttämään kasveja jaksamisen tukena

Virkisty, voimaannu ja lataudu -kurssilla rentoudutaan ja opitaan käyttämään kasveja jaksamisen tukena

Illat pimenevät ja moni alkaa oivaltaa, että väsyttävä ja ahdistava pimeys iskee taas viimeistään lokakuussa. Kaamos rasittaa, tekee alakuloiseksi, lisää hiilarinälkää ja lihottaa. On tosi vaikeaa herätä aamulla ja lähteä töihin. Juuri tuolloin tarvitaan luonnon ja kasvien hoitavaa voimaa erityisen paljon avuksi aivojen ahdinkoon.

Virkisty, voimaannu ja lataudu -kurssimme tulee avuksi vuoden raskaimpaan aikaan. Ihanalla kurssilla opit hyödyntämään luonnonkasveja ja yrttejä stressiin, väsymykseen ja alakuloon. Lisäksi opit käyttämään kasveja aivojen ahdinkoon ja muistin tueksi. 

Kuulet myös villivihannesten hyödyntämisestä ruokana ja juomana. Lisäksi saat kehitellä itsellesi ikioman hoitavan yrttikylpysuolan ja hoitavan voimateen. Kaiken tämän kruunaavat rentouttava äänimaljahoito ja ihanat itsehoitovinkit ja harjoitukset.

Aika: la-su 26.10-27.10.2019 klo 10-17

Paikka: Olemus-tila, Korkeavuorenkatu 41, Helsinki

Kaamosta karkoittavan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja fytoterapeutti Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja, fytoterapeutti  Leena Ilmarinen. Raija kuuluu Suomen fytoterapiayhdistyksen hallitukseen.

Hinta: 229€ (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, kahvi/tee/sikurijuoma ja pientä syötävää)

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: Raija Kivimetsä, raija@hortoilu.fi tai 040 5410696

Kurssipaikkoja on rajoitetusti. Sitovat ilmoittautumiset 27.9. mennessä. Kurssipaikat myydään ilmoittautumisjärjestyksessä.