Title Image

Villiyrttien juuret haltuun -työpaja Zoomissa

Villiyrttien juuret haltuun -työpaja Zoomissa

Loka-marraskuu on villiyrttien juurten jahtaamisen sesonkiaikaa ja juurten hyödyntäminen ruokana ja rohtoina on osa hortoilun iloa. Juurien kaivuussa on jotain alkukantaista ja samanlaista ihmettelyn iloa kuin sienestämisessä. Kevään ja kesän vihreät villiyrtit näyttäytyvät nyt ruokalautasella, uutteissa ja teesekoituksissa ihan uudenlaisessa asussa. Makumaailmakin on täysin erilainen. 

Jos et ole vielä juuria hyödyntänyt, kannattaa opetella. Juurekset ovat loppusyksyn ja talven herkkuruokaa, miksi et kokeilisit luonnonkasvienkin juurten syömistä uunijuureksena tai keittoina? 

Järjestän VILLIYRTTIEN JUURET HALTUUN -työpajan Zoomin välityksellä, jotta mahdollisimman moni pääsee mukaan. Työpajassa opit minkä kasvien juuria voit käyttää ruokana ja rohtoina. Opit 4 ihanan kasvin juurten käyttöä hyvinvointisi ja jaksamisesi tueksi. Opit juurten tunnistamista, käsittelyä, säilöntää ja monipuolista käyttöä ruokana ja rohtoina ja osaat hyödyntää juuria arjessasi loppuelämäsi. 

Työpajan ajankohta: 17.10.2023 klo 19-20.30 

Paikka: verkkokoulutusalusta Zoom 

Vaikka ajankohta ei sopisikaan sinulle, ei hätää, sillä tallenne jää käyttöön sinulle kolmeksi kuukaudeksi. Näin ollen pääset opiskelemaan kasveja milloin sinulle sopii.

Työpajassa voit myös esittää kysymyksiä aiheeseen liittyen.

Kouluttajana on villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti, tietokirjailija, FM Raija Kivimetsä

Työpajan normaalihinta on 46 € mutta saat sen nyt tarjoushintaan 29 €.

Pääset mukaan TÄSTÄ.