Title Image

Villivihanneskurssilta saat uuden elämäntavan

Villivihanneskurssilta saat uuden elämäntavan

Joko sinä tunnet luonnon ilmaiset superruuat ja ruuan rikastajat: villivihannekset? Jos et, ota askel ihanaan ja voimaannuttavaan elämäntapaan, joka tuo niin fyysistä kuin henkistäkin hyvinvointia. Hortoilu eli villivihannesten ja -yrttien kerääminen, niiden syöminen ja säilöminen on elämäntapa, jolta ei ole paluuta.

Luonto äiti tarjoilee meille energisoivaa terveysherkkua varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Luonto on myös ihana aivojen hoitaja. Luonnossa huolet väistyvät, olo rentoutuu sekä niin syke kuin verenpaine laskevat.

Villivihannekset ja -yrtit ovat meidän kaikkien saatavilla, kunhan osaamme avata luonnon ilmaisen supermarketin oven. Paras tapa on lähteä luontoon osaajan matkassa ja oppia kasvien salat kädestä pitäen ja kasveja myös maistellen.

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Hortoilun alkeiskurssilla opit varmasti parhaimpien villivihannesten ja villiyrttien salat ja kurssin jälkeen uskallat lähteä yksin luontoon villivihannesjahtiin.

 

– Meille on kunnia-asia, että jokainen kurssin käynyt uskaltaa lähteä yksin luontoon kurssin jälkeen keräämään villivihanneksia. Avaamme luonnon salaisuudet ja annamme loppuelämän taidon, kertovat tuhansia kurssilaisia opettaneet hortoilun pioneerit Raija ja Jouko Kivimetsä.

 

Toukokuun kaikille avoimet pääkaupunkiseudun hortoilun alkeiskurssit ovat nyt myynnissä. Kurssilla opit, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten villivihanneksia käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

Toimi nopeasti, jos mielit mukaan.

Kurssin hinta on 39 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienet hortamaistiaiset.

Voit ostaa paikan kurssille >>verkkokaupasta.