Villit marsipaanipallerot juhlistavat arkisenkin kahvihetken
On ihanaa törmätä herkkuihin, jotka tekevät myös hyvää kokonaisvaltaisesti. Villikokki Taina Salosen kehittelemät suussa sulavat villit marsipaanipallerot hellivät kehoa, sydäntä ja mieltä.
Näitä herkkuja on tosi helppo tehdä ja kuorrutuksia voi vaihdella oman maun mukaan. Villit marsipaanipallerot maistuvat sekä luomusikurijuoman että tummapaahtoisen luomukahvin kera. Jo yksi pallero tekee onnelliseksi.
Villit marsipaanipallerot
10 kpl
Päälle tummaa luomukaakaojauhetta, marjajauhetta tai kuusenkerkkäjauhetta. Voit myös dipata pallerot sulaan tummaan luomusuklaaseen.
Valmistus
Sekoita kaikki ainekset ja tee pötkö. Leikkaa se 10 osaan ja pyöritä palloiksi, jotka voi koristella erilaisilla villiyrtti- ja marjajauheilla tai kaakaojauheella. Maistuu erityisen hyvältä myös kuusenkerkkäjauheen kera.