Villit marsipaanipallerot juhlistavat arkisenkin kahvihetken

Villit marsipaanipallerot juhlistavat arkisenkin kahvihetken

On ihanaa törmätä herkkuihin, jotka tekevät myös hyvää kokonaisvaltaisesti. Villikokki Taina Salosen kehittelemät suussa sulavat villit marsipaanipallerot hellivät kehoa, sydäntä ja mieltä.

 

Näitä herkkuja on tosi helppo tehdä ja kuorrutuksia voi vaihdella oman maun mukaan. Villit marsipaanipallerot maistuvat sekä luomusikurijuoman että tummapaahtoisen luomukahvin kera. Jo yksi pallero tekee onnelliseksi.

 

Villit marsipaanipallerot

10 kpl

 

2 dl hienoa luomumantelijauhetta
2-3 rkl kylmää luomukookoskermaa
1 rkl koivusokeria tai hunajaa
1 tl ceylonin kanelia
1/2 tl kuusenkerkkäjauhetta
ripaus vaniljajauhetta

Päälle tummaa luomukaakaojauhetta, marjajauhetta tai kuusenkerkkäjauhetta. Voit myös dipata pallerot sulaan tummaan luomusuklaaseen.

 

Valmistus

 

Sekoita kaikki ainekset ja tee pötkö. Leikkaa se 10 osaan ja pyöritä palloiksi, jotka voi koristella erilaisilla villiyrtti- ja marjajauheilla tai kaakaojauheella. Maistuu erityisen hyvältä myös kuusenkerkkäjauheen kera.

 

Kokeile myös Tainan suussa sulavia kuusenkerkkätryffeleitä!
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.