Title Image

Villin vihreän puhdistava ja hoitava voima: Helli maksaasi ja nauti elämästä

Villin vihreän puhdistava ja hoitava voima: Helli maksaasi ja nauti elämästä

Kevät ja kesä ovat hortoilijalle ihanaa aikaa. Ruokaa pukkaa joka puolelta ja ikiaikainen vaistomme pysyy tyytyväisenä. Ei ole mitään hätää kun kaikkialla on vihreää ja hoitavaa ruokaa. Villin vihreän puhdistava voima tuntuu kehossa ja mielessä. Voi tätä virtaavuutta ja energiaa!

Haluaisitko kokea elämäsi ihanimman kesän, jolloin suolisto on tyytyväisempi, olo virkeämpi ja mielikin on tyyni ja onnellinen? Miltä tuntuisi jättäytyä kesälomalle puhdistautumalla sekä henkisesti että fyysisesti? Olla elinvoimaisempi ja keveämpi?

Mitä jos pysäyttäisit arjen kiireet ja tulisit ihanalle kehoa ja mieltä voimistavalle Helli maksaasi ja nauti elämästä -viikonloppukurssille? Kurssilla joogataan, rentoudutaan, opitaan herkullisesta ravinnosta, joka helli maksaa ja suolistoa, mehustetaan sekä tutustutaan puhdistaviin ja virkistäviin villikasveihin ja yrtteihin monin eri tavoin. Kurssilla tehdään myös lempeitä ja virkistäviä hoitoja. Mitä parhainta oman ajan viettoa!

Aika: la 15.6. klo 10-17 ja su 16.6. klo 9.30-16

Paikka: Joogakoulu Shanti, Runeberginkatu 43, Helsinki

Kouluttajat: ravitsemusterapeutti, tietokirjailija, Maksa kuntoon – ja Terve maksa -kirjojen kirjoittaja Marja Ruuti ja villiyrttien asiantuntija, hyvinvointikouluttaja ja tietokirjailija Hulluna hortaan ja Villiinny villivihanneksiin -kirjojen kirjoittaja Raija Kivimetsä

Hinta: 229€ (sis alv 24%)

Tiedustelut ja ilmoittautumiset: Raija Kivimetsä, raija@hortoilu.fi tai 040 5410696

Kurssipaikkoja on rajallinen määrä.