Villiinny villivihanneksista verkkokurssilla!

Villiinny villivihanneksista verkkokurssilla!

Nokkosta pussissa

Luonto kattaa meille joka kevät vihreän herkkutiskin pullollaan puhdistavaa, tasapainottavaa ja energisoivaa vihreää superruokaa, villivihanneksia eli hortaa. Niistä olisi ihana nauttia, mutta et ehkä tunne kasveja tarpeeksi.

Ymmärrät, että jo pelkkä luonnossa oleminen kampittaa stressin ja antaa keholle ja mielelle rauhan. Olisi ihanaa ja viisasta hortoilla, eli kerätä villivihanneksia luonnossa, havahtua talvisesta horroksesta ja ravistautua pois nuutuneesta olosta kevään hoitavan valon ja uuden harrastuksen avulla. Mutta et tiedä mitä kasvien kanssa pitäisi tehdä, jotta niistä tulisi oikeasti herkkuja.

Silloin saat avun Villiinny villivihanneksiin –verkkokurssilta. Jo kesäkuun puolivälissä sinulla on tarvittavat tiedot ja taidot, jotta voit viettää enemmän aikaa luonnossa. Voit kerätä, syödä ja säilöä luonnon ilmaista superruokaa. Villivihannekset pursuavat elinvoimaa, kasviantioksidantteja, kivennäisaineita, vitamiinia ja lehtivihreää. Syömällä hortaa saat virkeyttä ja hyvinvointia ja uusia herkullisia makuelämyksiä. Villivihannekset saavat muunkin ruuan sulamaan ja imeytymään paremmin.

 

Sinun ei tarvitse olla luontoihminen eikä edes kasveista innostunut. Riittää, että haluat voida paremmin, nauttia enemmän elämästäsi ja syödä luonnon voimauttavaa ja hyvinvointia lisäävää hortaa. Verkkokurssilta saat kaikki tarvittavat työkalut.

 

Maitohorsman kevŠatversot

Oppaanasi verkkokurssilla ovat Suomen johtavat villivihanneskouluttajat, hortoilu.fi –sivuston ylläpitäjät, terveystoimittaja, tietokirjailija, keruuyrttineuvoja Raija Kivimetsä sekä kehittämispäällikkö ja matkailuohjelmapalvelujen opettaja, tietokirjailija, keruuyrttineuvoja Jouko Kivimetsä. Kivimetsät ovat kouluttaneet jo yli 10 000 ihmistä villivihannesten saloihin ja kirjoittaneet yhdessä suositun Hulluna hortaan -kirjan. Raijan uusin teos Villiinny villivihanneksiin – Elinvoimaa ja energiaa luonnosta ilmestyi keväällä 2016.

 

Verkkokurssin käytyäsi osaat hortoilla eli kerätä Suomen parhaimpia villivihanneksia ja osaat hyödyntää niitä arjessasi. Olet hortoilija ja ylpeä siitä. Uskallat lähteä luontoon hortoilemaan, kun tunnistat villivihanneksia. Tiedät minne mennä sekä mistä kannattaa kerätä ja mistä ei.

 

  • Inspiroidut ja innostut: opit käyttämään luonnon villejä superherkkuja kesyjen rinnalla kotikeittiössäsi ja säilömään luonnon aarteet talveksi ja rikastamaan niillä ruokaasi. Saat runsaasti arjen hortavinkkejä mökille, juhliin, treeniin ja saunaan.

 

  • Opit tuntemaan valikoituja huippukasveja perusteellisesti. Muistat ne etkä sekoita muihin. Jo näistä kasveista voit tehdä laajan superherkkukeittiön, eikä sinun ei tarvitse kulkea luonnossa kasvikirjan kanssa.

 

  • Saat elämänmittaisen harrastuksen, joka antaa sinulle iloa, energiaa ja hyvää oloa.

 

  • Luontosuhteesi muuttuu. Koet ja näet kotipihan, lähimetsät, niityt, mökkitontit ja luomupellot valtavana aarreaittana.

 

  • Tiedostat, että villivihannekset ovat todellista lähiruokaa.

 

  • Opit säilömään tätä villiä superruokaa myös talven varalle ja voit jättää kalliita ravintolisiä ostamatta.

 

  • Säästät ruokalaskuissa.

 

Saat elämänmittaisen harrastuksen, joka antaa sinulle iloa, energiaa ja hyvää oloa. Opit neljässä viikossa villivihannesosaajaksi! 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.