Title Image

Verkkokurssi – Villiinny villivihanneksiin

Innostava ja kiitetty Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on oppaasi luonnon superfoodien aarreaittaan. Pääset mukaan kurssille HINTAAN 129 €

Tunnista, kerää, nauti, kokkaa ja säilö luonnon ekologista, kestävää ja herkullista lähiruokaa, jonka hiilijalanjälki on uskomattoman pieni.  Säästät rahaa ja selviydyt vaikka maailmalla kuinka myllertäisi. 

Tämän verkkokurssin avulla opit takuulla hortoilemaan!

Opit tunnistamaan yli 20 herkullista villikasvia ja uskallat kerätä niitä.

***

Osaat käsitellä ja säilöä villivihanneksia ja -yrttejä  ja kokata niistä monenlaisia herkkuruokia.

***

Opit käyttämään villivihanneksia ja -yrttejä arjessasi eri tavoin ympäri vuoden ja rikastamaan niillä myös tavallisia perusruokia.

***

Kuulet kuinka villivihannekset eli horta vaikuttaa omaan ja läheistesi hyvinvointiin.

***

Opit näkemään luonnon uusin silmin rentoutuskeitaana ja superruuan aarreaittana.

***

Opit hortoilijaksi askel askeleelta ja voit opiskella omaan tahtiin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tarvitset vain älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin mutta et mitään tietotekniikan erityistaitoja!

Tule mukaan HINTAAN 129€ 

Voit maksaa verkkopankissa tai luottokortilla. 

Huomaa, että sinulla on 14 päivän rahat takaisin -takuu, jos kurssi ei vastaa odotuksiasi!

  • Pääset mukaan pitkään herkuttelukauteen osallistumalla verkkokurssille nyt keskellä kuuminta villiyrttisesonkia ja materiaalit ovat käytössäsi syyskuun 2023 loppuun saakka.
  • Kurssi koostuu 6 laajasta kokonaisuudesta.
  • Pääset heti mukaan kasvien innostavaan maailmaan.
  • Kurssi sisältää kuvia, videoita, tekstejä ja reseptejä, joihin voit tutustua omassa tahdissasi.
  • Voit hyödyntää laajaa materiaalia 30.9.2023 asti.

Verkkokurssi villivihanneksista sopii mainiosti jo aiheesta innostuneille tai vaikka pidempäänkin harrastaneille. Huomasin kurssia käydessäni, että kasveista oppii aina uutta. Tämä oli myös mainio tapa virittäytyä uuteen hortakauteen esimerkiksi houkuttelevien reseptien myötä. Uskon, että kurssi on erittäin sopiva myös aloittelijoille, koska kasvit esitellään tarkasti ja niiden käytöstä kerrotaan perusteellisesti tekstinä, kuvin ja videoin. Uuden harrastuksen alkuun pääsee helposti!

– Leena Ilmarinen, Kerava

Kurssi on valtavan runsas ja monipuolinen! Se innostaa ja houkuttelee hortoilemaan niin, että metsään pääsyä odottaa ihan malttamattomana.

– Pirjo Pentikäinen, Joutseno

Karita-Tykkä

Olen ollut Raijan kanssa hortoilemassa ja nyt pääset sinäkin! Raija on valloittava persoona ja huippu asiantuntijana, joka opastaa verkon välityksellä meidät villiyrttien maailmaan! Jos siis metsien superruoat kiinnostavat, voin suositella lämpimästi!

– Terveellisten elämäntapojen sanansaattaja Karita Tykkä

Lue lisää kurssilaisten kokemuksista >>

Pidin viestintätavasta; luontoa ja opiskelijaa kunnioittavaa, lempeästi motivoivaa viestintää. Palautteet vastauksiin antoivat henkilökohtaisen tuntuman opiskeluun. Verkkokurssi antoi varmuutta tunnistamiseen ja kannusti kokeilemaan uusia kasveja ja käyttämään niitä enemmän arkiruuassa sekä kokeilmaan säilöntää muullakin tavalla kuin kuivaamalla ja pakastamalla. Pidän ”rikkausruoka”-ajatuksesta. Hortoilu-sanasta myös pidän, sillä se tuo laajemman ajatuksen luonnon antimien hyödyntämisestä; samalla nautitaan luonnosta.

-Jaana Hämäläinen

Kurssi oli hyvin innostava. Testasimme heti horsmaparsaa! Erityisen kivaa oli saada hortan käyttöideoita ja reseptejä. Ihana kurssi, kiitos!

– Sanna Laitinen, Kuopio

Oli todella hauska tutustua tuttujen kasvien uudenlaiseen käyttöön. Huikea tietämys, jota Raija ammentaa omasta kokemuksestaan ja ammattitaidostaan kasvien kanssa antaa tukea aloittelijan perehtymiselle, ja siksi hortoilu hänen kanssaan on hauskempaa kuin omin neuvoin.

– Jukka, Espoo

Luonnossa liikkuminen ja hortoilu elvyttävät kehoa ja mieltä!

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

  • Kurssilla opit, mistä ja milloin villivihanneksia kannattaa kerätä. Jokaisessa osiossa esitellään valikoituja huippukasveja.
  • Kun tunnistat villivihanneksia eli hortaa, uskallat lähteä luontoon hortoilemaan!
  • Villivihannekset ja villiyrtit rikastavat ruuan. Villeissä kasveissa on enemmän antioksidantteja, vitamiineja ja hivenaineita kuin viljellyissä, kesyissä kasveissa.
  • Inspiroidut ja innostut: opit käyttämään luonnon villejä superherkkuja kesyjen rinnalla kotikeittiössäsi ja säilömään luonnon aarteet talveksi ja itsesi ja läheistesi turvaksi.
  • Kurssi tarjoaa runsaasti arjen hortavinkkejä mökille, juhliin, treeniin ja saunaan.

Tulen kurssille HINTAAN 129€
Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on runsas kattaus tietoa, ideoita, vinkkejä, reseptejä ja hortoilun iloa ja innostusta, lupaa kurssin kouluttaja Raija Kivimetsä.

Osaava ja innostava kouluttaja

Villivihanneskurssin kouluttaja, hortoilun suomalainen pioneeri filosofian maisteri, keruuyrttineuvoja ja tietokirjailija Raija Kivimetsä on innostanut suomalaisia hortoilun maailmaan jo yli 20 vuoden ajan. Raijan ylläpitämä sivusto hortoilu.fi on Suomen vanhin ja laajin villivihannessivusto. Raijan vuosikymmenten kokemus terveystoimittajana näkyy kurssissa turvallisuutena ja antoisuutena terveysvinkkien suhteen. Lisäksi Raija on kasvilääkinnän ammattilainen  ja perehtynyt laajasti myös funktionaaliseen ravitsemukseen.

Raija on villivihannesten arkikäytön kokemuksensa lisäksi erinomainen opettaja. Hänellä on opettajankoulutus ja kurssi onkin interaktiivinen.

Lämpimästi tervetuloa kurssille!

Tulen mukaan hintaan 129€