Vaurastu villivihanneksilla -verkkovalmennus on avattu ensimmäistä kertaa!

Vaurastu villivihanneksilla -verkkovalmennus on avattu ensimmäistä kertaa!

Vaurastu villivihanneksilla -verkkovalmennus on ainutlaatuinen koko maailmassa. Laaja, interaktiivinen tuotekehitysvalmennus aitojen villivihannesten hyödyntämiseksi elintarviketuotteissa on sensaatio. Me Suomessa olemme sellaisen aarteen ääressä, että tuotekehitys luonnonantimista on meille mahdollista. Aidot villit luonnon kasvit Suomen leveyspiireillä ja puhtaassa ilmassa kasvavat lähes parhaaksi ravinnoksi mitä ihminen voi laittaa suuhunsa maapallolla sanovat monet ulkomaiset asiantuntijat.

 

Vaurastu villivihanneksilla -toiminta tapahtuu pääosin taajamamerkkien tuolla puolen

Meillä on metsiä, joista iso osa on sertifioitu luomuksi ja niistä voi kerätä esimerkiksi kuusenkerkkää aivan laillisesti valtion mailta noin eurolla ämpärillisen. Nyt myös vanhat Oma maa -elokuvassa kuvatut isovanhempiemme valtavin ponnistuksin raivaamat maatilat tulevat jälleen arvoonsa. Niillä kasvaa  parhaiden rikkausruohojen (korvaa ennen käytetyn sanan “rikkaruoho”) runsaus lajeina ja määrinä.

Rikkausruohojen eli villivihannesten poimiminen vaatii ammattitaitoa ja niiden koonti jalostukseen on infrastruktuurina vasta syntymässä, mutta sinun kannattaa olla valmis tuotteinesi sitä päivää varten.

Tiedot kenttätoiminnan etenemisestä, parhaimmassa kaupallisessa nousussa olevista kasveista, kansaa miellyttävistä makuharmonioista ja terveysvaikutuksista saat Vaurastu villivihanneksilla  -verkkovalmennuksessa. Valmentajina toimivat koko hortoilu-buumin pioneerit, Raija ja Jouko Kivimetsä.

 

Raija ja Jouko Kivimetsä

Katso tästä videosta lähtökohtia Vaurastu villivihanneksilla -verkkovalmennukseen.

Katso alla olevalta videolta Tampereen Teiskossa maatilaa pitävän nuoren yrittäjän Sanni Harran ajatuksia verkkovalmennuksesta.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.