Uutuus! Villiyrtit ruokana ja rohtoina -kurssi Tervolassa Kemijoen varrella heinäkuussa 2021

Uutuus! Villiyrtit ruokana ja rohtoina -kurssi Tervolassa Kemijoen varrella heinäkuussa 2021

Nyt on uutta ja innostavaa luvassa! Heinäkuussa 2021 pääset perehtymään villiyrttien saloihin myös Pohjois-Suomessa, Koivun kylässä Tervolassa Kemijoen varrella. Tulossa on ihana Villiyrtit ruokana ja rohtoina -kurssi, jolla opit hyödyntämään luonnonkasveja eri tavoin ruokana, juomana ja rohtoina. Kurssilla inspiroidutaan ja nautitaan luonnosta, sadossa olevista hilloista eli lakoista, yrttisaunasta ja hoitavasta rummuttelusta.

 

Jos kuulet pohjoisen valoisien öiden, upean luonnon ja mystisen tunnelman kutsun, suuntaa Raija Kivimetsän matkassa villiyrttioppiin JoyPackiin Tervolaan, 50 km Rovaniemeltä Kemin suuntaan!

 

Mitä tehdään:

  • opitaan tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään villivihanneksia ja -yrttejä
  • opitaan hyödyntämään villikasveja ruokina, juomina sekä rohtoina eri tavoin
  • valmistetaan helppoja ja herkullisia ruokia villivihanneksista
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa Kemijoen rannalla
  • läsnäoloharjoituksia luonnossa
  • rentoudutaan rummutuksen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen ja kokemiseen. Opit hyödyntämään luonnon aarreaittaa sekä ruoka-aittana että apteekkina Pohjoisen ihanan valon siivittämänä.

 

 

Aika: 23.7.-25.7.2021

Paikka: JoyPack-talo, Nelostie 3830 B, 95355 Koivu (Tervola) ihana paikka Kemijoen varrella. JoyPack sijaitsee noin 50 km Rovaniemeltä Kemiin päin

Kurssihinta: 240 € (hinta sis alv ja siihen kuuluu opetus, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut villiyrttituotteet ja hortaherkut)

Majoitus ja ruokailut: 55 €/hlö/vrk, pelkkä ruokailu 15 €/hlö/vrk. Kysy majoituksesta ja ruokailuista Johanna Saari, 044 454 2668 tai johanna.saari@joypack.fi

Kurssi alkaa perjantaina klo 17 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

HUOM! Mahdollisuus hemmotteluhoitoihin ja yksilökonsultaatiohin eri maksusta. Kysy näistä sekä Johannalta että Raijalta.

 

 

Ihanan kurssin kouluttajana on FM, kasvilääkinnän asiantuntija, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija Raija Kivimetsä. Majoituksesta, ruuasta sekä perjantai-illan ohjelmasta vastaa Joypackin emäntä ja omistaja, hyvinvointialan kokenut ammattilainen Johanna Saari

Sitovat ilmoittautumiset heinäkuun viikonlopulle 9.6.2021 mennessä. Paikkoja on rajallisesti ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä!  Kurssin varausmaksu 80 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan 3 viikkoa ennen kurssin alkua. 

 

KYSY LISÄÄ KURSSISTA: raija@hortoilu.fi tai puhelimitse 040 5410696,

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.