Title Image

Uutta ilmettä hortoiluun

Hortoilu logo

Uutta ilmettä hortoiluun

Aivan kuten ihanat villivihannekset maan uumenissa lumipeitteen alla, me hortoilijat valmistaudumme kevääseen ja seuraavaan hortakauteen innoissamme. Tänä vuonna vastaanotamme villivihannesten sesonkia uudistuneella ilmeellä.

Villivihannekset kiinnostavat tänä päivänä kaikenikäisiä ihmisiä ja halu oppia ja kuulla hortoilusta on valtava.

”Aloimme kirjoittamaan hortoilusta viitisentoista vuotta sitten, ja nyt todistamme ennennäkemäntöntä hyvinvointibuumia! Elävän trendin myötä me hortoilijatkin uudistumme. On edelleen ihanaa innostaa ja opettaa ihmisiä syömään luonnossa villinä kasvavaa ilmaista ja herkullista superruokaa”, hortoilijat Raija ja Jouko Kivimetsä iloitsevat.

Hortoilu.fi avautuu helmikuussa uudistuneena. Julkaisemme sivuillamme edelleen suosittua Hortoilublogia, joka on ollut toimintamme ytimessä alusta saakka. Kirjat, kurssit ja koulutukset sekä matkat esitellään omilla sivuillaan. Kirjat ja muut hortatuotteet löytyvät tuttuun tapaan verkkokaupastamme osoitteesta saimahouse.fi.

Nuoret lupaukset ilmeen ja toteutuksen takana

Teepallo

Annastiina Mäkitalon kuvituksesta löytyy ideoita hortan käyttämiseen keittiössä.

Hortoilun uuden ilmeen suunnittelijaksi kutsuttiin Kiinnosteen kuvittaja ja graafinen suunnittelija Annastiina Mäkitalo. Mäkitalo tavoitti ilmeeseen aikaa kestävää kauneutta, raikkautta, heleyttä ja helppoa lähestyttävyyttä.

“Hain ajatusta siitä, että jokainen meistä voi hoitaa itseään keräämällä hyvää tekeviä villiyrttejä luonnosta, ja aivan ilmaiseksi. Kasteinen poimulehti valikoitui symboliksi kuvamaan koko hortoilun ajatusta: hortoillessa luonto hoitaa sekä mieltä että kehoa” ,

Mäkitalo kertoo. Annastiina Mäkitalolle kävi kuten hortoilun maailmaan kurkistaneille usein käy.

“Suunnitteluprosessin aikana opin myös itse tunnistamaan useita hortakasveja. Nyt odotankin kevättä että pääsen hyödyntämään lähimetsän antimia aiempaa monipuolisemmin.”

Verkkosivuston teknisestä toteutuksesta vastasi Frans Tihveräinen Himmee Creativesta ja sisällöistä Raija ja Jouko Kivimetsän ohella Marja-Liisa Torniainen Pisteen paikka Oy:stä.

Hyödynnä verkkokaupan kampanjatarjoukset

Tarjoamme uuden verkkopalvelumme, hortoilu-ilmeen ja päivä päivältä lisääntyvän valon kunniaksi tuntuvia alennuksia kirjoistamme!

Verkkokaupan kampanjatarjoukset ovat voimassa Saimahouse-verkkokaupassamme 23.2.2016 saakka.

Ostoksille >

Tervetuloa ihastuttavaan hortoilun maailmaan!