Title Image

Uudistunut Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi: avaimet luonnon aarrearkkuun

Uudistunut Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi: avaimet luonnon aarrearkkuun

Villivihannesten kerääminen ja niiden hyödyntäminen esimerkiksi keittiössä tai ihonhoidossa on kivaa ja palkitsevaa käsillä tekemistä, positiivisista ilmastovaikutuksista puhumattakaan. Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on jokaisen luonnosta nauttivan kaveri – kiitetty villiyrttikurssi alkoi uudistuneena 10.3. ja kulkee matkassasi läpi heräävän kevään heinäkuun loppuun saakka.

Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on runsas kattaus tietoa, ideoita, vinkkejä, reseptejä ja hortoilun iloa ja innostusta, lupaa kurssin kouluttaja Raija Kivimetsä.

”On ihanaa huomata, että niin moni on löytänyt luonnossa liikkumisen ilon. Kevät avaa luonnon aarreaitan, ja luonnosta löytyy jälleen uusia ulottuvuuksia. Aina voi löytää uusia juttuja resepteihin ja kokeilla vaikkapa ihania kylpysuoloja tai kasvonaamioita hoitavista villiyrteistä”, iloitsee Raija Kivimetsä, villiyrttikouluttaja ja luonnon ja villivihannesten innostava puolestapuhuja.

 

Luonnon villiyrtit ovat erittäin ekologista ja kestävää syötävää.

 

Villivihannesten eli hortan satokausi on todella pitkä, sillä villiyrtit ovat ensimmäisiä maasta versovia kasveja keväällä. Luonnossa villinä kasvavat kasvit ovat hyvin satoisia, ja luonnosta saakin herkullista ja ravinteikasta syötävää pitkälle syksyyn.

Uudistuneelta verkkokurssilta löytyy jokaiselle oma tapa käyttää villivihanneksia

Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssilla opit keräämisen, kokkaamisen ja muun käytön ohella myös säilömään villivihanneksia, joten kurssin opeilla jokainen voi nauttia kehoa hellivistä luonnon superfoodeista ympäri vuoden.

”Villivihanneksia voi käyttää monin eri tavoin. Ei tarvitse olla himosäilöjä, että voi nauttia näistä ihanista rikkausruohoista”, Raija nauraa.

 

Villivihanneksilla vaalit terveyttäsi kestävästi. Jokainen voi rikastaa villiyrteillä omia arkisia ruokiaan, napsia tuoretta vihreää leivän päälle tai salaatin joukkoon tai opetella aivan uusia bravuureita. Ihanilla villeillä herkuilla ihastutat takuulla ystäväsi!

 

Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi on uudistunut: mukana on uusia kasveja ja muun muassa videot ja kuvat ovat uudistuneet. Jokainen löytää kurssilla omat tapansa hortoilla ja käyttää villivihanneksia ruuassa, ihonhoidossa tai rohtoina.

Monipuoliset ja laajat kurssin sisällöt palvelevat sekä hortoilijaa, joka etsii terveyshyötyjä tai säästöä ruokalaskuun että nautiskelijaa, joka nappaa villiyrtin rikastamaan ruokaansa silloin tällöin.

”Lupaan, että jokainen löytää kurssilta itselle sopivat tavat hortoilla. Kasvien tunnistaminen on yhtä tärkeää kuin sienestäjälle sienten tunnistaminen. On tärkeää oppia tunnistamaan kasvit huolellisesti. Haluan tarjota rohkeutta ja iloa vastuulliseen hortoiluun ja tietoa ja ideoita, miten lukuisin eri tavoin villiä vihreää voi käyttää”, Raija sanoo.

 

Innostu hortasta ja villiinny villivihanneksista! Tutustu kurssiin ja varaa paikkasi aidolla ja alkuperäisellä villiyrttien verkkokurssilla nyt!

Kurssi alkoi 10.3.2022 ja uutta opiskeltavaa materiaalia ilmestyy kurssialustalle kerran viikossa torstaisin 16.4. saakka. Sen jälkeen laajat ja perusteelliset materiaalit ovat käytössäsi heinäkuun 2022 loppuun saakka.

Lue lisää ja tule mukaan!