Title Image

Tule voimauttavaan väritysiltaan

Värityskirja

Tule voimauttavaan väritysiltaan

Värittäminen on ihana tapa hoitaa kireää ja stressaantunutta oloa. Aivotutkija Minna Huotilaisen mukaan  jokaisen  olisi syytä värittää värityskirjaa työpäivän jälkeen. Ainakin, jos haluaa pärjätä työssä ja elämässä. Värittäminen on nimittäin tehokas tapa palautua. Ja palautuminen on erittäin tärkeä taito.

Nyt voit kokeilla värittämisen hoitavaa vaikutusta kaikille avoimessa ja ilmaisessa väritysillassa Iso Omenan kirjastossa Espoossa. Voimauttavan väritysillan vetää tietokirjailija ja hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä.

– Väritettäviksi kuviksi on inspiroivien villikasvien ohella valittu muotoja ja kuvioita, jotka huoltavat ja hellivät aivoja samanaikaisesti. Värittäminen voimauttaa, ja kasvien vieraskieliset nimet, sanojen värittäminen ja tietoiskut haastavat aivot oppimaan, Raija Kivimetsä kertoo.

Rentouttavan ja aivoja palauttavan illan tuotokset ovat kauniita ja värikylläisiä. Pimeään vuodenaikaan kaivataan värejä, ja niitä tuotoksista löytyy. Kun luovuus päästetään irti, ei kasvien värimaailmassa ole väärää eikä oikeaa. Kaikki on sallittua!

 

Tapahtumapaikka: Ison Omenan kirjasto

Ajankohta: 11.2.2016 klo 18:00– 19:30

 

Tapahtumaan ei ole pääsymaksua ja voi tulla ilman omia värikyniä. Väritettävä hortakuvamateriaali tulee järjestäjiltä.

Illan aikana voit halutessasi hankkia Villinny, väritä, voimaannu -kirjan erikoishintaan.

 

Linkki >>Helmet-sivuille.