Title Image

Tilauskoulutukset ja luennot

Tarjoan asiantuntevaa ja innostavaa villiyrttikoulutusta kaikkialla Suomessa ummikoista ammattilaisiin. Opetan kouluissa, ammattikorkeakouluissa, kansalaisopistoissa, yhdistyksissä ja yrityksissä. Luennoin ja kurssitan messuilla, hyvinvointi- ja ruokatapahtumissa, yksityistilaisuuksissa ja retriiteillä niin kotimaassa kuin maailmalla.  I work also in English!

Haluatko innostavaa ja laadukasta ohjelmaa teema- ja asiakastilaisuuksiin, tyhy-päiville, syntymäpäiville tai vaikkapa polttareille? Vai kaipaatteko luonto-ohjelmaa vaikkapa leirikouluihin tai lastentapahtumiin?

Tarjolla on myös live- ja Zoom-luentoja esimerkiksi seuraavilla teemoilla. Luentojen kesto on 1-1,5 tuntia. Pyydä tarjous raija@hortoilu.fi.

  • Elinvoimaa ja energiaa villiyrteistä
  • Syötävät kukat -iloa ja hyvinvointia lautaselle
  • Villiyrtit saunassa ja hemmottelussa
  • Suolisto ja aivot kuntoon villivihanneksilla
  • Luonnon parhaat villikasvit kotiapteekissa

 

Järjestän tilauskursseja, joiden kestoa ja sisältöä voidaan räätälöidä tilaajan toiveiden mukaan. Kokoa oma työporukka, ystäväporukka tai oma suku ja pyydä tarjous kursseista. Kaikkiin kursseihin voidaan tilaajan toiveiden mukaan paketoida myös luontoyhteysharjoituksia ja luontovoimautusta. 

 

Helppoa ja hyvää  hortasta -kokkauskurssit

Kesto 2-3 tuntia. Kurssilla valmistetaan herkullisia ja helppoja ruokia ja juomia villiyrttejä hyödyntäen. Osallistujat saavat kurssin päätteeksi materiaalin resepteineen omaan sähköpostiin. Kurssin kestoa voidaan räätälöitä tilaajan toiveiden

Flower power: syötävät kukat ruokana ja juomana

Kesto 2-4 tuntia. Kurssilla tutustutaan luonnon kesyihin ja villeihin syötäviin kukkiin ja niiden hyödyntämiseen ruuissa, juomissa ja terveyden tukena. Osallistujat pääsevät maistamaan ja tekemään kukkatuotteita. Kurssin päätteeksi materiaali toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Flower power -kurssit sopivat mitä parhaimmin naisporukoille, polttariohjelmaksi, äitien ja tyttärien yhteisohjelmaksi ja syntymäpäiväohjelmaksi.

 

Flower power: syötävät kukat rohtoina 

Kesto 2-4 tuntia. Kurssilla opitaan tunnistamaan ja hyödyntämään kesyjä ja villejä syötäviä kukkia ja kuullaan kuinka niitä voidaan käyttää terveyden tukena ja hyvinvoinnin lähteenä. Käytännönläheisellä kurssilla tehdään oma voimauute ja -tee. Kurssin päätteeksi materiaali toimitetaan osallistujille sähköpostitse.

Pyydä tarjous myös räätälöidyistä matkoista Kreetalle! Luon sinulle unelmien matkan. Olen vetänyt matkoja Kreetalle jo 21 vuoden ajan.

raija ohjaa

Voimauttavat väritysillat sopivat mainiosti pienille ryhmille.

Villivihannekset ovat Raija Kivimetsälle sydämen asia! Se näkyy ja kuuluu.

Raijan säteily ja innostus tarttuvat. Kurssilla on helppo hurahtaa hortoiluun.

We organize courses and lectures also in English!