Title Image

Reikiä ja luonnon parantavaa voimaa Kreetalla

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Reikiä ja luonnon parantavaa voimaa Kreetalla

23.9. 30.9.

Voimaannu ja lataudu kanssamme Kreetalla Spilin vuoristokylässä. Lähde matkalle, joka rauhoittaa, voimaannuttaa ja koskettaa niin sydäntä, mieltä kuin kehoa. Matkalla opit hoitamaan itseäsi Reikillä, japanilaista alkuperää olevalla luonnon hyvinvoinnin ja sisäisen kasvun menetelmällä ja saat koulutuksesta diplomin. Luvassa on ihania luontovaelluksia, luonnon ja kasvien hoitavaa voimaa, herkullisia yhteisaterioita, voimapaikkoja ja iloista yhdessä oloa.

Matkan luontovaellukset ovat pituudeltaan 4-13 km ja edellyttävät normaalia peruskuntoa.

Matkanjohtajana: jo yli 21 vuotta Kreetan matkoja vetänyt villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti, luontoyhteysohjaaja, FM Raija Kivimetsä

Reikikoulutuksesta vastaa: Kyllikki Kakkonen, Reiki Master, luontaishoitaja, diplomi-aromaterapeutti, shiatsuterapeutti ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Kyllikki nostaa Reiki-koulutuksen uudelle tasolle ja yhdistää siihen luonnon parantavat energiat.

Matkaoppaana: Kreetan ja kreetalaisen keittiön tuntija Sari Kissakivi 

Matkan hinta: 1697 euroa

Hintaan sisältyvät majoitukset 2 hengen huoneessa runsaine aamiaisineen, 6 isoa ateriaa paikallisviineineen, lentokenttäkuljetukset, kuljetukset retkille ja patikoimaan, Kyllikin Reiki-koulutus ja diplomi, Raijan kasviopastukset ja luontoharjoitukset sekä patikoinnit, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä sekä matkanjohtajan ja matkaoppaan palvelut.

Yhden hengen huonelisä 200 euroa.

Hinta EI sisällä lentoja. Suorat lennot saa joko Finnairilta tai Norwegianilta. Autamme lentojen varaamisessa tarvittaessa.

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Polar Star Travel

Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Lisätietoja matkasta ja ilmoittautumiset:

Raija Kivimetsä

040 5410 696

raija@hortoilu.fi