Title Image

IHANA VILLIYRTIT RUOKANA JA ROHTOINA -KURSSI TERVOLASSA

Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

IHANA VILLIYRTIT RUOKANA JA ROHTOINA -KURSSI TERVOLASSA

27.5.2022 29.5.2022

Ihanalla Villiyrtit ruokana ja rohtoina -kurssilla opit hyödyntämään luonnonkasveja eri tavoin ruokana, juomana ja rohtoina. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia luonnossa, kylvemme yrttisaunassa ja rentoudumme hoitavassa rummuttelussa

Jos kuulet pohjoisen valkeiden öiden, upean luonnon ja mystisen tunnelman kutsun, suuntaa villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti Raija Kivimetsän matkassa villiyrttioppiin JoyPackiin Tervolaan, 50 km Rovaniemeltä Kemin suuntaan!

  Mitä tehdään:

  • opitaan tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään villiyrttejä
  • opitaan hyödyntämään villikasveja ruokina, juomina sekä rohtoina eri tavoin
  • valmistetaan helppoja ja herkullisia ruokia villiyrteistä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa
  • läsnäoloharjoituksia luonnossa
  • rentoudutaan rummutuksen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan hyvällä ruualla
  • tehdään yrttiuutteita ja suitsukkeita

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen ja kokemiseen. Opit hyödyntämään luonnon aarreaittaa sekä ruoka-aittana että apteekkina Pohjoisen ihanan valon siivittämänä.

   Aika: 27.5.-29.5.2022

 

Paikka: JoyPack-talo, Nelostie 3830 B, 95355 Koivu (Tervola) ihana paikka Kemijoen varrella. JoyPack sijaitsee noin 50 km Rovaniemeltä Kemiin päin

 

Kurssihinta: 240 € (hinta sis alv ja siihen kuuluu opetus, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut villiyrttituotteet ja hortaherkut)

 

Majoitus ja ruokailut: 55 €/hlö/vrk, pelkkä ruokailu 15 €/hlö/vrk. Kysy majoituksesta ja ruokailuista Johanna Saari, 044 454 2668 tai johanna.saari@joypack.fi Kurssi alkaa perjantaina klo 17 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

 

HUOM! Mahdollisuus hemmotteluhoitoihin ja yksilökonsultaatiohin eri maksusta. Kysy näistä sekä Johannalta että Raijalta.  

 

 

Kurssin kouluttajana on FM, kasvilääkinnän asiantuntija, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja, tietokirjailija Raija Kivimetsä. Majoituksesta, ruuasta sekä perjantai-illan ohjelmasta vastaa Joypackin emäntä ja omistaja, hyvinvointialan kokenut ammattilainen Johanna Saari

 

Sitovat ilmoittautumiset toukokuun viikonlopulle 30.4.2022 mennessä. Paikkoja on rajallisesti ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä! 

 

Kurssin varausmaksu 80 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan 3 viikkoa ennen kurssin alkua.   

 

Lisätietoja ja ilmoittautumiset: raija@hortoilu.fi tai puhelimitse 040 5410696,

 

Tiedot

Alkaa:
27.5.2022
Loppuu:
29.5.2022
Hinta:
240€
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Järjestäjät

Raija Kivimetsä
Johanna Saari

JoyPack-talo

Nelostie 3830 B
Koivu (Tervola), 95355