Opit hyödyntämään noin 30 herkullista syötävää kukkaa ja uskallat kerätä niitä.
***
Osaat käsitellä ja säilöä syötäviä kukkia ja käyttää niitä ruuanvalmistuksessa ja juomissa.
***
Opit käyttämään syötäviä kukkia arjessasi eri tavoin ympäri vuoden.
***
Opit syötävien kukkien säilöntää ja rohtokäyttöä monin eri tavoin.
***
Kuulet kuinka syötävät kukat vaikuttavat omaan ja läheistesi hyvinvointiin.
***
Saat uudenlaisen näkökulman kukkiin ja niiden hyödyntämiseen muutenkin kuin kodin kaunistajana maljakossa ja merkkipäivien juhlistajana.
***
Opit hyödyntämään villejä ja kesyjä syötäviä kukkia askel askeleelta ja voit opiskella omaan tahtiin mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tarvitset vain älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin mutta et mitään tietotekniikan erityistaitoja!
***
Voit hyödyntää laajaa materiaalia 30.9.2023 asti.
Kurssin kouluttaja, filosofian maisteri, yrttiterapeutti ja tietokirjailija Raija Kivimetsä on innostanut suomalaisia syötävien luonnonkasvien ja kukkien maailmaan jo yli 20 vuoden ajan. Raijan vuosikymmenten kokemus terveystoimittajana näkyy kurssissa turvallisuutena ja antoisuutena terveysvinkkien suhteen. Lisäksi Raija on kasvilääkinnän ammattilainen ja perehtynyt laajasti myös funktionaaliseen ravitsemukseen.