Portaat hortaan – villivihanneskoulutus ravintoloille
Portaat hortaan -villivihanneskoulutus on tiivis koulutus ravintoloille, kahviloille ja matkailualan yrityksille. Suosittelemme, että koko henkilökunta on koulutuksessa mukana.
Koulutuksen ensimmäinen porras
- Viisi herkullista käyttökasvia
- Villikasvien ravintosisällöt, hyvinvointia tukevat ominaisuudet, allergiariskit ja muut mahdolliset kasvin käyttöön liittyvät rajoitukset
- Turvallinen ja vastuullinen kerääminen
- Käsittely ja kokkaus
Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin! Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse raija@hortoilu.fi tai puhelimitse 040 5410696.

Ravintola Stansvikin henkilökunta Portaat hortaan -koulutuksessa keväällä 2016.