Portaat hortaan – villivihanneskoulutus ravintoloille

Villivihannekset ja -yrtit sesongin mukaan ravintolan listalla tekevät ravintolasta yksilöllisen ja mielenkiintoisen!

Portaat hortaan – villivihanneskoulutus ravintoloille

 

Portaat hortaan -villivihanneskoulutus on tiivis koulutus ravintoloille, kahviloille ja matkailualan yrityksille. Suosittelemme, että koko henkilökunta on koulutuksessa mukana.

 

Koulutuksen ensimmäinen porras

 

  • Viisi herkullista käyttökasvia
  • Villikasvien ravintosisällöt, hyvinvointia tukevat ominaisuudet, allergiariskit ja muut mahdolliset kasvin käyttöön liittyvät rajoitukset
  • Turvallinen ja vastuullinen kerääminen
  • Käsittely ja kokkaus

 

Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin! Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse raija@hortoilu.fi tai puhelimitse 040 5410696.

stansvik-ranta

Ravintola Stansvikin henkilökunta Portaat hortaan -koulutuksessa keväällä 2016.

 

Lue upean Stansvikin koulutuksesta blogistamme!

Villivihanneksilla ja -yrteillä luot menuun uutta twistiä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kouluttajina toimii Raija Kivimetsä. Raija tunnetaan paitsi huikeasta villiyrttiietämyksestään myös innostavasta opetustyylistään. Kivimetsä on kouluttanut lukuisia yrittäjiä ja ammattikorkeakoulujen opetushenkilökuntaa villivihannesten ja -yrttien käyttöön sekä ohjelmapalveluna, hortamatkojen sisällöntuottajana että ruokatuotteena.