Pihahortoilu sopii tähän kevääseen!

Pihahortoilu sopii tähän kevääseen!

Pihahortoilu voi olla ratkaisu siihen, että poikkeustilan kokoontumiskiellon vuoksi suurin osa  villiyrttikursseista on toukokuulta peruttu. Aivan samoin kuin ruokakassi voidaan toimittaa kotirapullesi, voit kutsua ympäri maata sijaitsevia hortaohjaajia pitämään esittelyn omalla pihallasi tai mökkitontillasi!

Raija Kivimetsä tai hortaohjaaja kertoo perheellesi mitä pihastasi tai mökkisi pihasta kannattaa kerätä, minkälaista ruokaa kasveista voi valmistaa, miten niitä voi säilöä talven varalle, miksi kutakin kasvia kannattaa hyödyntää ja missä kasvissa voi olla allergia- tai muita riskejä.

Pihahortoilu on loppuelämän taito

Jos asut omakotitalossa (tai kesämökilläsi on piha), jossa on hiukan rehottavakin, ei myrkytetty tai keinonurminen puutarha, yhdellä ainoalla kurssilla koko perhe oppii ainakin 10 parasta kasvia, joita juuri sinun pihassasi kasvaa. Ne kasvavat siellä joka vuosi ja voit jatkossa hyödyntää niitä varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Saat säästöjä ruokakuluissa, uusia makuelämyksiä, paremmin toimivan suoliston ja myös immuniteettia vahvistavia vaikutuksia.

Jos haluat lisätietoja pihahortoilusta omalla pihallasi, pyydä tietoja Raija Kivimetsän tai lähialueesi hortaohjaajien mahdollisuuksista tulla pihallesi tai vaikkapa kesämökillesi lähettämällä sähköpostia raija@hortoilu.fi.

Pihahortoilun kustannukset vaihtelevat sen mukaan kuinka pitkä matka hortaohjaajalla on talollesi, kuinka pitkään opastus kestää ja tuoko kouluttaja mukanaan maistiaisia vai kokataanko niitä yhdessä.  Yleensä pihahortoilu maksaa 200-400 euroon.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.