Title Image

Parasta aivoillesi -verkkokurssi tuo avun kiireen keskelle

Parasta aivoillesi -verkkokurssi tuo avun kiireen keskelle

Valtavan suosion saaneen kevään Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssimme jalanjäljissä kehitimme Parasta aivoillesi -kurssin, joka tuo aivoja hellivät työkalut jokaisen ulottuville – jälleen kätevän verkkokurssin muodossa. Kun ihana pitkä hortakausi alkaa kääntyä syksyyn, me hortoilijat jatkamme vaalimiemme teemojen parissa: tarjoamme tietoa kokonaisvaltaisen mielen ja kehon hyvinvoinnin tueksi.

Poimulehtiteetä!

Horta on hyväksi aivoillesi. Haudutat villivihanneksista helposti vaikkapa hoitavan haudukkeen.

”Hortoilun ystäviä kurssi ilahduttaa varmasti. Villivihanneksethan ovat varsinaista aivoruokaa, koska niissä on valtavasti vitamiineja, hivenaineita ja antioksidantteja. Luonnossa liikkuminen tutkitusti vaikuttaa stressihormonin tasoon elimistössämme ja hoitaa aivojamme kuin itsestään”, kurssin kehittäjä, hyvinvointikouluttaja ja aivojen hyvinvoinnin puolestapuhuja Raija Kivimetsä sanoo.

Ihanaa autuutta aivoille

Parasta aivoillesi -verkkokurssi on suunnattu kaikille omasta hyvinvoinnistaan ja aivoterveydestään kiinnostuneille. Kurssi sisältää tuhdin paketin helposti käyttöön otettavia, tutkittuun tietoon perustuvia käytännöllisiä keinoja, jotka auttavat aivoja joka päivä.

Kurssi koostuu videoista, harjoituksista, teksteistä ja monenlaisista käytännöllisistä ohjeista. Kurssin opeilla jokainen voi selättää uupumusta, kohottaa mielialaansa ja parantaa muistiaan. Kurssi auttaa selättämään pimeän kaamosajan paremmin.

 

”Verkkokurssi on pimeän ajan pelastusrengas, joka tuo avun aivoille. Aivojen hoitamisen ei tarvitse olla vaikeaa ja raskasta, vaan se on ihanaa helppoa! Kurssilta saa tietoa ja monenlaisia työkaluja hoitaa omaa ja läheisten aivoterveyttä toimivin keinoin. Villivihannekset ovat kurssilla mukana, totta kai.”

 

Löydät lisätietoa kurssista TÄÄLTÄ.