Title Image

Osallistu parhaalla reseptilläsi Hortareseptikilpailuun

Osallistu parhaalla reseptilläsi Hortareseptikilpailuun

Villivihannekset ja -yrtit eli horta ovat nyt voimakkaasti kasvava trendi. Onko sinulla hortaherkku, joka vie herkuttelijoiden kielen mennessään? Oletko onnistunut luomaan leivonnaisen, pääruuan, jälkiruuan tai minkä tahansa ruuan, joka on oivaltava ja makuharmonialtaan hurmaava?

Etsimme jälleen villivihannesreseptejä Rakkain ja parhain hortareseptini 2016 –kilpailussa, jonka voittaja ratkeaa syyskuussa. Suosittuun kilpailuun voi lähettää reseptejä 13. elokuuta 2016 saakka.

Kilpailuohjeet:

Lähetä meille parhain villivihannesreseptisi. Resepti voi olla pääruoka, salaatti, jälkiruoka tai välipala. Kyse voi olla myös suolaisesta tai makeasta leivonnaisesta, myös raakaruoasta. Aivan arkisetkin reseptit kelpaavat.

Tässä kilpailussa ratkaisevat herkullisuus sekä oivallukset villivihannesten käytössä: arvostamme esimerkiksi uusia yhdistelmiä, joissa reseptin raaka-aineet ovat hienossa makuharmoniassa. Lisäpisteitä saa myös kivasta tarinasta reseptin takana ja ruuan mahdollisista terveysvaikutuksista.

Kilpailun tuomareina ovat hortoilijat: terveystoimittaja, tietokirjailija ja hortakouluttaja Raija Kivimetsä sekä elämysmatkailun pioneeri, InnoOmnian kehittämispäällikkö ja hortakouluttaja Jouko Kivimetsä, toisen hortareseptikilpailun voittaja villin ja raa’an leivonnan asiantuntija Taina Salonen, kotitalousopettaja, ruokatoimittaja Sirkka Hirvonen sekä Villimies, keittokirjailija Tommi Kangas.

Kilpailu ratkeaa ja voittaja julkistetaan syyskuussa Espoossa. Varaamme oikeuden julkaista kilpailuun lähetettyjä reseptejä Hortoilu.fi-sivustolla.

Edellisen kilpailun voittaja: Villiruusu-voikukka raakakakku.

Kilpailun palkinnot:

 1. sija

Evermatin hyötykasvikuivuri, arvo noin 250 euroa sekä alan kirjapaketti, 150 euroa

2. ja 3. sijat

Hyvinvointikirjapaketti, arvo 120 euroa (Kirjapaja, Mividata Oy, Saimatext Oy)

4. ja 5. sijat

Villiinny villivihanneksiin – Elinvoimaa ja energiaa luonnosta -kirja (arvo 32 euroa) tai Hulluna hortaan –kirja (arvo 29 euroa) oman valinnan mukaan

Näin osallistut:

Lähetä resepti, mielellään kuva valmiista ruuasta, reseptiin mahdollisesti liittyvä tarina sekä omat yhteystietosi sähköpostitse viimeistään 13.8.2016 osoitteeseen raija@hortoilu.fi.

Menestystä kilpailuun!