Title Image

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus 2021!

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus 2021!

Kiinnostus aitoja, syötäviä villikasveja kohtaan on kasvamassa kohisten. Kasvuala kaipaa vastuullisia ja luovia, osaavia toimijoita. Tiiviistä Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta saat kattavan tietopaketin ja ideoita, miten hyödynnät luonnon aarteita taloudellisesti mutta kestävästi.

Koulutus tapahtuu osin etänä ja lähipäivillä Rääkkylässä

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus

Haluatko viettää aikaa luonnossa ja ansaita samalla? Kaipaatko apua omien luonnonkasvituotteiden  kehittämiseen, pakkaamiseen ja markkinointiin viranomaismääräysten mukaisesti? Valmiit jalosteesi voivat olla leivontamixejä, aamiaistuotteita, mehuja, säilykkeitä, jälkiruokia, valmisruokia, funktionaalisia teesekoituksia, kakun koristeita, smoothieta, mehuja tai jotakin mitä muut eivät ole vielä keksineet!

Jos toimitat kasveja jälleenmyyntiin tai ravintoloille, asianmukainen ostaja edellyttää, että sinulla on poimijakortti. Saat sellaisen 10 kaupalliselle pääkasville tästä koulutuksesta. Aloittaaksesi turvallisen keräämistoiminnan tarvitset tietoja

  • kasveista ja niiden käsittelytavoista
  • kuivaamisesta
  • pakkaamisesta
  • tuotekehityskonsepteista
  • tuotteiden jakeluteistä ja hinnoittelusta
  • viranomaismääräyksistä
  • toimintasi markkinoimisesta

Keruuyrttineuvoja ja hortakouluttaja Raija Kivimetsä on aitojen, luonnon villikasvien keräämisen innostaja ja alan opetuksen uranuurtaja Suomessa.

HUOM! Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti yrittäjille tai yritystoimintaa suunnitteleville. Koulutuskokonaisuuden hinta on 390 (sis alv 24% €), minkä saat vähennyksiisi yrittäjänä). Kokonaisuus sisältää muitakin elementtejä kuin lähipäivien opetuksen. 

 

Kysy lisää: raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696