Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus 2019!

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus 2019!

Kiinnostus aitoja, syötäviä villikasveja kohtaan on kasvamassa kohisten. Kasvuala kaipaa vastuullisia ja luovia, osaavia toimijoita. Tiiviistä Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta saat kattavan tietopaketin ja ideoita, miten hyödynnät luonnon aarteita taloudellisesti mutta kestävästi. Saat samalla yhteistyöverkoston ja paikan Horta2020-tapahtumaan esittelemään ja myymään tuotteitasi. Paikkoja on jäljellä vain rajallisesti joten toimi nopeasti!

Koulutus tapahtuu osin etänä ja lähipäivillä Espoossa 25.-26.5.2019, la klo 10.00-17.30 ja su klo 9.30-16.30.

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus

Haluatko viettää aikaa luonnossa ja ansaita samalla? Kaipaatko apua omien luonnonkasvituotteiden  kehittämiseen, pakkaamiseen ja markkinointiin viranomaismääräysten mukaisesti? Valmiit jalosteesi voivat olla leivontamixejä, aamiaistuotteita, mehuja, säilykkeitä, jälkiruokia, valmisruokia, funktionaalisia teesekoituksia, kakun koristeita, smoothieta, mehuja tai jotakin mitä muut eivät ole vielä keksineet!

Jos toimitat kasveja jälleenmyyntiin tai ravintoloille, asianmukainen ostaja edellyttää, että sinulla on poimijakortti. Saat sellaisen 12 kaupallisille pääkasville tästä koulutuksesta. Aloittaaksesi turvallisen keräämistoiminnan tarvitset tietoja

  • kasveista ja niiden käsittelytavoista
  • kuivaamisesta
  • pakkaamisesta
  • tuotekehityskonsepteista
  • tuotteiden jakeluteistä ja hinnoittelusta
  • viranomaismääräyksistä
  • toimintasi markkinoimisesta

Keruuyrttineuvojat ja hortakouluttajat Raija ja Jouko Kivimetsä ovat aitojen, luonnon villikasvien keräämisen innostajia ja alan opetuksen uranuurtajia Suomessa. Heidän klassikkoteoksensa Hulluna hortaan on villiyrttiopetuksen perusteoksia ja tuhansien alan harrastajien alkuinnoittaja. Kirjaa saa nykyään enää vain Kivimetsiltä ja hortaohjaajilta heidän koulutuksissaan, mutta kirja kuuluu osana koulutukseen samoin kuin verkkokurssi Villiinny villivihanneksiin. Kirjan ja verkkokurssin arvo on 124 €. Kurssilaisena pääset myös tuotteinesi Horta2020-yhteisosastolle Messilään!

HUOM! Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti yrittäjille tai yritystoimintaa suunnitteleville tai maatiloille. Koulutuskokonaisuuden hinta on 390 € + alv 24 % 93,60 € (minkä saat vähennyksiisi yrittäjänä). Kokonaisuus sisältää muitakin elementtejä kuin lähipäivien opetuksen. Nämä selviävät kurssiselosteesta, jonka saat kertomalla hiukan lähtökohdistasi ja tavoittestasi villikasvien alalla ja lähettämällä pyyntösi osoitteeseen jouko@hortoilu.fi. Kerro millä paikkakunnalla toimit ja millaisista tuotteista olet kiinnostunut. Näin saamme kurssille osallistujia, joille kurssi sopii parhaiten. Tämä koulutusmoduuli on halutessasi osa hortaohjaajakoulutuskokonaisuutta (yksi kolmasosa + näyttö). Vuonna 2019 ei järjestetä kuin tämä osio hortaohjaajakoulutuksessa.

 

Lue toukokuussa 2017 järjestetystä vastaavasta Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.