Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus!

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus!

Mat

Kiinnostus aitoja, syötäviä villikasveja kohtaan vain kasvaa. Kasvuala kaipaa vastuullisia ja luovia, osaavia toimijoita. Tiiviistä Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta saat kattavan tietopaketin ja ideoita, miten hyödynnät luonnon aarteita taloudellisesti mutta kestävästi.

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus

Haluatko viettää aikaa luonnossa ja ansaita samalla? Kaipaatko apua omien luonnonkasvituotteiden kuten yrttiteesekoitusten kehittämiseen, pakkaamiseen ja markkinointiin viranomaismääräysten mukaisesti? Jos toimitat kasveja jälleenmyyntiin tai ravintoloille, asianmukainen ostaja edellyttää, että sinulla on poimijakortti. Saat sellaisen kaupallisille pääkasveille tästä koulutuksesta. Aloittaaksesi turvallisen keräämistoiminnan tarvitset tietoja

  • kasveista ja niiden käsittelytavoista
  • kuivaamisesta
  • pakkaamisesta
  • tuotteiden jakeluteistä ja hinnoittelusta
  • viranomaismääräyksistä
  • toimintasi markkinoimisesta

Keruuyrttineuvojat ja hortakouluttajat Raija ja Jouko Kivimetsä ovat aitojen, luonnon villikasvien keräämisen innostajia ja alan opetuksen uranuurtajia Suomessa. Heidän klassikkoteoksensa Hulluna hortaan on villiyrttiopetuksen perusteoksia ja tuhansien alan harrastajien alkuinnoittaja. Raija ja Jouko opettavat jo kolmatta kurssia hortaohjaajia, jotka toimivat villivihannesten livekurssien, luentojen ja ohjelmapalvelujen tuottajina ympäri maan.

HUOM! Kurssi on tarkoitettu ensisijaisesti yrittäjille tai yritystoimintaa suunnitteleville tai maatiloille. Koulutuskokonaisuuden hinta on 390 € + alv 24 % 93,60 € (minkä saat vähennyksiisi yrittäjänä). Kokonaisuus sisältää muitakin elementtejä kuin lähipäivien opetuksen. Nämä selviävät kurssiselosteesta, jonka saat kertomalla hiukan lähtökohdistasi ja tavoittestasi villikasvien alalla ja lähettämällä pyyntösi osoitteeseen jouko@hortoilu.fi. Kerro millä paikkakunnalla toimit ja millaisista tuotteista olet kiinnostunut. Näin saamme kurssille osallistujia, joille kurssi sopii parhaiten.

 

Lue toukokuussa 2017 järjestetystä vastaavasta Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.