Title Image

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa

Ihanaa hemmottelua villivihanneksilla ja -yrteillä!

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

 

Mitä tehdään:

 

  • yrttihoitoja, kääreitä ja jalkakylpyjä
  • uutteita tai voiteita hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa
  • läsnäoloharjoituksia
  • rentoudutaan äänimaljojen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen kääreitä, jalkakylpyjä, uutteita tai voiteita niin oman itsesi kuin läheistesi hoitamiseen.

 

Aika: 8.7.-10.7.2022

 

Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, aivan hurmaava paikka Oriveden rannalla. Kysy majoituksesta ja erityisruokavalioista Riitta Ward, 040 9600 629

 

 

Hinta: 390 € (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet ja illalliset, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 17.

 

Varausmaksu: 100 € ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu kolme viikkoa ennen kurssia. Paikkoja on rajallisesti, joten jos kurssi kiinnostaa, toimi nopeasti.

 

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, fytoterapeutti, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja, fytoterapeutti Leena Ilmarinen.

 

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus perjantaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä kurssille! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

 

Kysy lisää sähköpostitse raija@hortoilu.fi tai 040 5410 696.

Ota yhteyttä!