Title Image

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opitaan hyödyntämään kasveja kokonaisvaltaisesti ja nautitaan monin tavoin

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opitaan hyödyntämään kasveja kokonaisvaltaisesti ja nautitaan monin tavoin

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

 

Mitä tehdään:

  • yrttihoitoja, kääreitä ja jalkakylpyjä
  • uutteita tai voiteita hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa
  • läsnäoloharjoituksia
  • rentoudutaan äänimaljojen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen kääreitä, jalkakylpyjä, uutteita tai voiteita niin oman itsesi kuin läheistesi hoitamiseen. 

 

 

Luonnon apteekki -kurssi

Aika8.7.-10.7.2022
Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, aivan hurmaava paikka Oriveden rannalla.
Kysy majoituksesta ja ruokavaliotoiveista Riitta Ward, 040 9600 629

Hinta: 390 € (hinta sis alvin ja opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet ja illalliset, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 16

Varausmaksu 100 euroa maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Loppumaksu maksetaan pari viikkoa ennen kurssin alkua.

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus perjantaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä kurssille! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

 

 

ENSIAPULUONTO

 

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, fytoterapeutti, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja, fytoterapeutti Leena Ilmarinen.

 

Sitovat ilmoittautumiset viikonlopulle 20.6.2022 mennessä. Paikkoja on rajallisesti ja ne myydään ilmoittautumisjärjestyksessä! KYSY PERUUTUSPAIKKOJA!

KYSY LISÄÄ: raija@hortoilu.fi tai puhelimella 040 5410696