Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opitaan hyödyntämään kasveja kokonaisvaltaisesti ja nautitaan monin tavoin

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opitaan hyödyntämään kasveja kokonaisvaltaisesti ja nautitaan monin tavoin

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

 

Mitä tehdään:

  • yrttihoitoja, kääreitä ja jalkakylpyjä
  • uutteita tai voiteita hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa
  • läsnäoloharjoituksia
  • rentoudutaan äänimaljojen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Ihanalla kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen kääreitä, jalkakylpyjä, uutteita tai voiteita niin oman itsesi kuin läheistesi hoitamiseen. 

 

 

Luonnon apteekki -kurssi

Aika19.7.-21.7.2019
Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, aivan hurmaava paikka Oriveden rannalla.
Kysy majoituksesta ja ruokavaliotoiveista Riitta Ward, 040 9600 629

Hinta: 390 € (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet ja illalliset, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Kurssi alkaa perjantaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 17. Varausmaksu on 150 €.

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus perjantaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä kurssille! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

 

 

ENSIAPULUONTO

 

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortaohjaaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja Leena Ilmarinen. Raija ja Leena ovat kummatkin pätevöitymässä fytoterapeuteiksi Frantsilan diplomi-fytoterapeutti -koulutuksessa ja valmistuvat syksyllä 2019. Raija kuuluu Suomen fytoterapiayhdistyksen hallitukseen.

 

Sitovat ilmoittautumiset heinäkuun viikonlopulle 15.6. mennessä. Paikat myydään kuitenkin ilmoittautumisjärjestyksessä!

KYSY LISÄÄ: raija@hortoilu.fi tai puhelimella 040 5410696

 

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.