Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssi elokuussa

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssi elokuussa

Luonnonapteekki

Tule oppimaan itsehoitoa ja hemmottelua luonnon oman apteekin avulla Rääkkylän Koivuniemessä, Saimaan rannalla ja puhtaan luonnon keskellä. Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin.

Kurssilla nautitaan ja herkutellaan hyvällä ruualla, rentoudutaan äänimaljojen hellivässä äänimaisemassa, tehdään läsnäoloharjoituksia ja saunotaan yrttien tuoksussa.

Kurssilla keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen kääreitä, jalkakylpyjä, uutteita tai voiteita niin oman itsesi kuin läheistesi hoitamiseen.

Kurssitiedustelut: Raija Kivimetsä, raija@hortoilu.fi tai puhelimella 040 5410696.

 

Luonnon apteekki -kurssi

Aika: 17.8.-19.8.2018
Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, www.sinea.fi, lisätietoja majoituksesta ja ruokavaliotoiveista Riitta Ward, 040 9600 629

Hinta: 390 € (hinta sis. opetuksen, kurssimateriaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, kaikki ruokailut, majoituksen 2-hengen mökeissä, saunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta!

Sitovat ilmoittautumiset. 31.7.2018 mennessä raija@hortoilu.fi tai puhelimella 040 5410696.

Ihanan kurssin kouluttajina ovat tietokirjailija, luonnonyrttineuvoja, hyvinvointikouluttaja ja villiyrttien asiantuntija Raija Kivimetsä ja hortakouluttaja, luonnonyrttineuvoja, äänimaljahoitaja Leena Ilmarinen. Raija ja Leena ovat kummatkin pätevöitymässä fytoterapiaan Frantsilan diplomi-fytoterapeutti -koulutuksessa. Raija kuuluu Suomen fytoterapiayhdistyksen hallitukseen.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.