Title Image

Kuuletko villiyrttien kutsun? Hortaohjaaja 2.0-koulutuksen haku on nyt käynnissä!

Kuuletko villiyrttien kutsun? Hortaohjaaja 2.0-koulutuksen haku on nyt käynnissä!

Haluatko villiyrttialan huippuammattilaiseksi? Haluatko innostavan sesonkityön tai lisäansioita nykyiseen työhösi villiyrttejä hyödyntämällä? Hortaohjaaja 2.0-koulutus voi olla juuri se mitä kaipaat tai tarvitset. Uudistettu ja entistä laajempi koulutus alkaa maaliskuussa 2022 etäopiskeluna ja jatkuu lähipäivinä toukokuusta 2022 alkaen. Tule mukaan haku on nyt käynnissä!

Hortaohjaaja 2.0-koulutus antaa valmiudet, taidot ja vankan asiantuntemuksen toimia villiyrttien parissa sekä erilaisten villiyrttikurssien vetäjänä että luennoitsijana. Koulutettu hortaohjaaja voi yhdistää oppimansa esimerkiksi matkailun ohjelmapalveluihin, luomu- ja matkailumaatilojen käyttöön, wellness-palveluihin, tyhy- ja luentopalveluihin, eräopastoimintaan tai ravintoloiden käyttöön.
Maitohorsman kevätversot

 

Kenelle koulutus sopii?

Koulutus sopii kaikille luonnon ystäville, jotka haluavat oppia rikkausruohojen eli villivihannesten ja villiyrttien salaisuudet monipuolisella tavalla ja jakaa osaamistaan myös muille. Koulutus soveltuu myös hyvinvointi- ja matkailualan yrittäjille tai sellaisiksi aikoville, luonto- ja ruokaharrastajille sekä matka- ja eräoppaille, joilla on intoa ja iloa jakaa vastuullista villiyrttien ilosanomaa. Innostuneista ja motivoituneista oppijoista tulee tiivis joukko, jonka kokoontumisia odotetaan!

 

 

”Hortaohjaaja-koulutus avasi minulle aivan uuden näkökulman villiyrttien ja -vihannesten maailmaan! Monipuoliset ja innostavat koulutuskokonaisuudet sekä verkossa että lähipäivinä Koivuniemessä, antoivat hyvän pohjan kehittää uusia innovaatioita omassa yrityksessä. Lisäksi verkostoituminen samanhenkisten kurssilaisten kanssa on tulevaisuuden pääomaa. Voin lämpimästi suositella Hortaohjaaja-koulutusta.”
– Heli Karppinen/ Villa Arvola –

 

 

“Vaikka olenkin ollut luonnossa liikkuja ja hyödyntänyt luonnon marjoja ja sieniä ravinnoksi, avautui minulle aivan uusi ihmeellinen aarreaitta hortaohjaaja-koulutuksen myötä. Näin vaihdevuosi-ikäisenä naisena sain lisäksi paljon hyödyllistä ja monipuolista tietoa ja ideoita kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Elämänlaatuni on kohentunut huimasti villiyrttien tultua rikastuttamaan elämääni ja tätä ilosanomaa haluan jakaa rautaisten ammattilaisten Raijan ja Leenan antamien oppien ja ohjeiden saattelemana.”

         

– Armi  Asikainen –

Koulutus alkaa maaliskuussa 2022 etäopiskeluna. Lähipäiviksi (16 päivää) kokoonnutaan viehättävään Koivuniemeen Rääkkylään  touko-elokuussa 2022. Voit valmistua diplomi-hortaohjaajaksi  elokuussa 2022 suoritettuasi vaadittavat osiot hyväksytysti.
HUOM! Et voi osallistua koulutukseen, jos et voi sitoutua lähipäivien opetukseen. 

Lähijaksojen päivämäärät:

 

  1. 19.5.-22.5.2022 (to-su) Rääkkylän Koivuniemessä
  2. 16.6.-19.6.2022 (to-su) Rääkkylän Koivuniemessä
  3. 14.7.-17.7.2022 (to-su) Rääkkylän Koivuniemessä
  4. 25.8.-28.8.2022 (to-su) Rääkkylän Koivuniemessä

 

Kouluttajat:

Raija Kivimetsä
FM, päähortakouluttaja, keruuyrttineuvoja, kasvilääkinnän ammattilainen, tietokirjailija sekä wellness- ja hortamatkojen ja -tuotteiden sisällöntuottaja ja kehittäjä. Hortoilu.fi -sivuston perustaja ja ylläpitäjä.

Leena Ilmarinen
Fytoterapeutti, keruuyrttineuvoja ja hortakouluttaja sekä opettaja ja pitkäaikainen rehtori. Leena on myös kaikkien aikojen ensimmäinen hortaohjaaja.

 

Koulutus on suosittu, joten laita Raijalle sähköpostia ja kerro itsestäsi. Saat kurssiselosteen, josta näet koulutuksen sisällöt ja hintatiedot. 

raija@hortoilu.fi tai 040 5410696.