Villikakut

– Hyvän olon raakakakkukirja


Villikakut – Hyvän olon raakakakkukirja
ilmestyi syyskuussa 2017!

 

Nyt villiinnytään villikakuista! Kirja on ihastuttava ja raikas kokonaisuus, jossa juhlivat villiyrtit ja marjat. Villikakulla voi herkutella vaikka joka päivä, koska jokainen suupala tekee hyvää terveydelle.

 

Herkulliset raakakakut tuovat iloa ja hyvinvointia arkeen sekä juhlaan. Kakkujen raaka-aineet tekevät hyvää niin aivoille, sydämelle kuin suolistollekin. Kaikki kirjan reseptit ovat maidottomia ja gluteenittomia eikä niissä ole käytetty valkoista sokeria. Silti ne maistuvat taivaallisilta.

 

Jokaisessa reseptissä on raaka-aineena jokin villiyrtti tai marja. Mukana on villiyrttien aatelia aina mesiangervosta voikukkaan ja nokkosen siemeniin unohtamatta aromikkaita puiden antimia. Marjoista mukana on mm. antioksidanttipommit mustikka, tyrni, lakka, puolukka, mansikka, vadelma ja karpalo.

 

Kirja sisältää 32 herkullista raakakakkureseptiä ja innostavaa tietoa kunkin villiyrtin tai marjan terveysvaikutuksista.

 

Tilaa omasi esimerkiksi täältä.

 

Kirjan ovat kirjoittaneet raw chef Taina Salonen ja tietokirjailija, villiyrttien asiantuntija, yrttiterapeutti, terveystoimittaja, hortoilu.fi-sivuston ylläpitäjä Raija Kivimetsä.