Hurmaava horta

– Ruokaa ja rohtoja villiyrteistä


Hurmaava horta – Ruokaa ja rohtoja villiyrteistä
ilmestyi maaliskuussa 2021!

 

Raija Kivimetsän  upea kirja Hurmaava horta – Ruokaa ja rohtoja villiyrteistä tutustuttaa lukijansa villiin parsakaaliin ja villiin wasabiin ja innostaa käyttämään viherjauheisiin kotimaisia villejä kasviaarteita. Takapihoilla ja lähiluonnossa kasvaa aikaisesta keväästä myöhäiseen syksyyn ekologista ja kestävää lähiruokaa: villiyrttejä eli hortaa.

 

Innostavan kirjan avulla opit tunnistamaan, keräämään, käsittelemään, säilömään ja kokkaamaan sekä tutumpia kasveja nokkosesta voikukkaan että vähemmän tunnettuja villiyrttejä valkopeipistä jauhosavikkaan. Saat myös yli 80 herkullista ruokaohjetta ja inspiraatiota omaan ruokavalioosi olitpa sitten sekasyöjä, kasvissyöjä, karppaaja tai raakailija.

 

Hurmaava horta tarjoilee 272 sivun verran tietoa, vinkkejä ja ideoita villiyrttien käytöstä niin keittiössä, ihonhoidossa kuin hyvinvoinnin vaalijanakin. Innostavassa teoksessa on mukana yli parikymmentä Suomen luonnossa kasvavaa villiyrttiä.

 

 

 

Tilaa omasi täältä.

 

Hurmaava horta -teoksen on kirjoittanut filosofian maisteri Raija Kivimetsä, joka on hortoilun pioneeri, hortoilu.fi-sivuston perustaja ja ylläpitäjä, villiyrttikouluttaja, kasvilääkinnän ammattilainen, terveystoimittaja ja tietokirjailija.