Title Image

Kirjat avaavat hortoilun maailman

Sukella luontoon sekä hortoilun, villivihannesten ja kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin maailmaan! Kirjoistamme löydät myös suosittuja hortareseptejä, jotka innostavat tutustumaan luonnon monipuoliseen aarreaittaan. Kirjamme sopivat mainiosti sekä aloittelevalle että kokeneemmalle hortoilijalle.

IHANA UUTUUSKIRJA
HURMAAVA HORTA – RUOKAA JA ROHTOJA VILLIYRTEISTÄ

Villivihannesten keräämisen ja hyödyntämisen eli hortoilun perusteos esittelee yli kaksikymmentä Suomen luonnossa kasvavaa kasvia. Mukana on tutumpia kasveja kuten nokkonen ja maitohorsma sekä vähemmän tunnettuja kuten valkopeippi, pihasaunio ja jauhosavikka.

Tutustu

Villikakut – Hyvän olon raakakakkukirja

 

Villikakut – Hyvän olon raakakakkukirja ilmestyi syyskuussa 2017!

 

Nyt villiinnytään villikakuista! Kirja on ihastuttava ja raikas kokonaisuus, jossa juhlivat villiyrtit ja marjat. Villikakulla voi herkutella vaikka joka päivä, koska jokainen suupala tekee hyvää terveydelle.

Tutustu

Villiinny villivihanneksiin – Elinvoimaa ja energiaa luonnosta

 

 

Luonto on ehtymätön voimavara aivojen hyvinvoinnille. Luonto tarjoaa meille kaikille energiaa ja elinvoimaa: metsissä, niityillä ja rannoilla liikkuminen rentouttaa, rauhoittaa ja vähentää stressiä. Kirja kannustaa liikkumaan luonnossa ja nauttimaan sen moninaisuudesta kaikin aistein. Kirjan myötä luonto näyttäytyy aarreaittana, jonka maukkaat ja terveelliset villivihannekset odottavat löytäjäänsä.

Tutustu
Villiinny villivihanneksiin kansi
Villiinny, Väritä, Voimaannu

Villiinny, väritä, voimaannu – Hoitava hortakirja

 

Anna voimauttavan värittämisen viedä ja sukella lumoavaan villikasvien maailmaan! Villiinny, väritä, voimaannu on tietokirja ja aikuisten värityskirja, joka yhdistää ihastuttavalla tavalla villikasvitiedon ja teeohjeet aivoja hoitavaan, mieltä rauhoittavaan ja luovuuteen innostavaan värittämiseen.

Tutustu
Hulluna hortaan – Hyvinvointia ja herkkuja villivihanneksista

Hulluna hortaan – Hyvinvointia ja herkkuja villivihanneksista

 

Suosittu Hulluna hortaan on jokaisen hortoilijan perusteos. Opaskirja kuluu hortoilijan hyppysissä koko pitkän hortakauden ja myös talvella: kirjassa on runsaasti tietoa villivihannesten ja -yrttien tunnistamisesta, keräämisestä ja säilömisestä. Toki hortoilijaa hellitään myös toinen toistaan herkullisemmilla resepteillä. Hulluna hortaan ilmestyi 2013, ja siitä on otettu neljä painosta.

Tutustu
Horta Hunter's handbook

Horta Hunter’s Handbook – Well-being and Delicacies from Edible Wild Plants

 

The book reveals the secrets of horta hunting, or wild green foraging, and gives tips on how to recognize, pick and preserve wild plants. It also includes recipes and inspiration for enriching everyday meals.

Horta hunting in english
Läs-o-måla växtbok

Läs-o-måla växtbok – Välgörande vilda örter i bilder och recept

 

Känner du till älggräs, sommargyllen och löktrav? Ge dig hän åt kraftgivande färgläggning och utforska de vilda växternas underbara värld! Denna läs-o-måla växtbok kombinerar vilda växter och färgläggning, som är välgörande för hjärnan, rogivande, och som stimulerar kreativiteten.

Läs mera