Kevään ja kesän 2020 ensimmäiset kurssit nyt julkaistu

Kevään ja kesän 2020 ensimmäiset kurssit nyt julkaistu

Haluatko oppia hortoilemaan, herkuttelemaan villivihanneksilla monipuolisesti sekä hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi luonnon ihanilla antimilla? Haluatko uusia ihania makuelämyksiä? Haluatko lisää virtaa? Haluatko paremmin voivan suoliston ja skarpimmat aivot? Tutustu vuoden 2020 kurssivalikoimaan ja lähde mukaan kursseille, koulutuksiin ja tapahtumiin,  joiden opeilla saat eväät uuteen ja innostavaan elämään!

Juuri nyt on oikea aika kaivaa kalenteri esiin ja varata paikka alkukevään ja kesän kursseillemme. Jos et ole nähnyt meitä livenä luennoimassa, siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus helmi-maaliskuun vaihteessa Helsinki Joogafestivaaleilla Kaapelitehtaalla.

Vuosi 2020 tuo ohjelmistoomme parin vuoden tauon jälkeen uudistetun ja entistä laajemman hortaohjaaja-koulutuksen. Jos haluat tehdä inspiroivaa ja merkityksellistä työtä luonnonkasvien parissa ja viettää enemmän aikaa luonnossa, hortaohjaaja-koulutus tarjoaa siihen mitä parhaimmat mahdollisuudet.

 

Kasvien ruoka- ja rohtokaytto

Horta2020 Hollola -suurtapahtuma kokoaa villiyrteistä kiinnostuneet Messilään toukokuussa

 

Kansainvälinen Horta2020 Hollola -tapahtuma 22.-23.5.2020 Messilässä, tuo villivihannekset tarjolle monin tavoin. Paikan päällä voit kuunnella mm. upeita luentoja, inspiroitua kasveista villiyrttikierroksilla ja tutustua villiyrttien käyttöön hoito- ja wellness-palveluissa. Pääset maistelemaan hortaherkkuja ja voit hankkia kotiin  erilaisia villiyrttituotteita ja kirjallisuutta. Tapahtuman ytimessä on koota yhteen eri maiden sekä yksityisiä villivihannesten rakastajia että alan ammattimaisia toimijoita ja julkisen sektorin kehittäjiä.

Vuoden 2020 tapahtuman johtavana teemana on tuoda esiin miten villivihannekset ovat maailman ilmastoystävällisintä superruokaa. Ja miten kaupungeissa toteutettavilla villivihanneksiin liittyvillä toimenpiteillä voidaan aidosti vaikuttaa ilmastokriisiin.

Ennen toukokuun Horta2020 Hollola -suurtapahtumaa vietämme kolme viikkoa Kreetalla hortamatkoilla. Ensimmäiset kaikille avoimet hortoilun peruskurssit järjestetään 12.5. ja 13.5. klo 18-20.30 Henttaalla Espoossa. Lisäksi pidämme Helsingin Keskustakirjasto Oodissa kaikille avoimen villivihannesluennon 14.5.

Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 27.6- 28.6. on vuorossa Aromaterapian peruskurssi ja hortoilun perusteet Haapasalmen kylässä Rääkkylässä. Raija Kivimetsä vetää kurssin yhdessä Aromafoorumin puheenjohtaja, aromaneuvoja Jenna Puustisen kanssa.

Kasvien rohtokäyttöön pääset perehtymään jo kolmantena kesänä peräkkäin Raija Kivimetsän ja Leena Ilmarisen vetämällä ihanalla Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -viikonloppukurssilla Rääkkylän Koivuniemessä heinäkuussa kesälomien aikaan.

Tutustu ohjelmakalenteriimme ja heittäydy mukaan hoitavan luonnon ja villiyrttien ihanaan maailmaan.

Mikäli haluat tilauskurssin työyhteisöllesi tai kaveriporukallesi, touko-kesäkuussa, ne kannattaa varata jo nyt.

Pyydä tarjous tilauskursseista, luennoista ja TYHY-ohjelmista raija@hortoilu.fi tai 040 5410696. Tulevana keväänä ja kesänä toimimme enemmän myös Pohjois-Karjalan seudulla. Voit tutustua erilaisiin teemoihin TÄÄLLÄ.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.