Kevään ja kesän 2019 ensimmäiset kurssit nyt julkaistu

Kevään ja kesän 2019 ensimmäiset kurssit nyt julkaistu

Haluatko oppia hortoilemaan, herkuttelemaan villivihanneksilla monipuolisesti sekä hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi luonnon ihanilla antimilla? Haluatko uusia ihania makuelämyksiä? Haluatko lisää virtaa? Haluatko paremmin voivan suoliston ja skarpimmat aivot? Tutustu vuoden 2019 kurssivalikoimaan ja lähde mukaan kursseille,  joiden opeilla saat eväät uuteen ja innostavaan elämään!

Vaikka lunta sataa ja keli on pakkasen puolella, juuri nyt on oikea aika kaivaa kalenteri esiin ja varata paikka alkukevään ja kesän kursseillemme. Jos et ole nähnyt meitä livenä luennoimassa, siihen tarjoutuu oiva mahdollisuus maaliskuussa Helsinki Joogafestivaaleilla Kaapelitehtaalla.

Vuosi 2019 tuo ohjelmistoomme useita innostavia viikonloppukursseja, joissa villikasvien ihmeellinen maailma avautuu herkuttelun lisäksi myös kasvien monipuolisena rohto- ja hoitokäyttönä.

 

Kasvien ruoka- ja rohtokaytto

Luonto hoitaa niin ravintona kuin rohtona

 

 

Fytoterapiaan eli kasvilääkintään pätevöitynyt Raija Kivimetsä vetää yhdessä innostavien ja pätevien kouluttajien kanssa monenlaisia hemmottelu- ja hoitokursseja sekä pääkaupunkiseudulla että Keski-Karjalassa, Rääkkylässä.

Ensimmäinen kurssi on jo helmikuussa, toinen maaliskuussa ja useita kursseja on kesäkuussa, heinäkuussa ja elokuussa. Koko huhtikuun vietämme Kreetalla hortamatkoilla ja toukokuussa vedämme tilauskursseja yrityksille ja yhteisöille. Kevään tilauskurssit kannattaakin varata jo nyt.

Tutustu ohjelmakalenteriimme ja heittäydy mukaan hoitavan luonnon ja villiyrttien ihanaan maailmaan.

Pyydä tarjous tilauskursseista, luennoista ja TYHY-ohjelmista jouko@hortoilu.fi tai 040 556 8880. Tutustu erilaisiin teemoihin TÄÄLLÄ.

 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.