Title Image

Varaa kevään ja kesän 2015 tilauskurssit ja -luennot

Varaa kevään ja kesän 2015 tilauskurssit ja -luennot

Kallion kirjasto 1(1)

 

 

Hortoiluvillitys leviää kulovalkean tavoin. Jos haluat tilauskurssin yrityksellesi, yhdistyksellesi tai ystäväporukallesi, on aika ryhtyä tuumasta toimeen. Joka vuosi joudumme myymään ei oota, kun monet tahot heräävät villivihannesten hurmaavaan maailmaan vasta keväällä. Kevään ja kesän 2015 tilauskursseja ja -luentoja myydään jo kovaa vauhtia. Ensimmäiset varaukset keväälle 2015 tehtiin jo syyskuussa 2014.

Opettajista, arkkitehteihin ja eduskuntaan

Olemme järjestäneet erilaisia räätälöityjä hortateemaisia kursseja mm. opettajille, lastentarhanopettajille, monenlaisille yrityksille, seurakunnille, arkkitehdeille, toimittajille, erilaisille yhdistyksille, kauppojen sidosryhmille ja harrastuspiireille. Luentoja on pidetty kirjastoissa, yksityistilaisuuksissa, oppilaitoksissa, messuilla, eduskunnassa ja eri hyvinvointitapahtumissa. Kursseillemme ja luennoillemme on osallistunut useita tuhansia ihmisiä.

Hortoilu sopii myös tyhy-koulutuksiin!

Kursseja voidaan pitää yrityksen tai työyhteisön omissa tiloissa, Espoon Henttaalla tai Haltia luontokeskuksessa. Myös Keski-Suomessa ja Pohjois-Karjalassa on tukikohtiamme ja kurssipaikkojamme.

Räätälöimme kursseja ja koulutuksia tarpeen mukaan ympäri Suomea.

Kysy lisää ja pyydä tarjous: raija@hortoilu.fi tai jouko@hortoilu.fi

040 556 8880/Jouko

PS. Uusi edullinen tapa saada tiimistäsi hortoilijoita on ostaa Ummikosta hortoilijaksi -verkkokurssimme! Kurssi on ennakko-ostajan etuna vain 78 € (netto ilman alvia 62,90 €).

Hlinna saalis+kerääjät