Title Image

Kevään hortakurssit nyt myynnissä

Tilauskurssi

Kevään hortakurssit nyt myynnissä

Joko sinä tunnet litulaukan, vuohenputken ja muut ihanat villivihannekset ja -yrtit? Jos et vielä tunne näitä Suomen luonnon villejä herkkuja, tule kurssille oppimaan taidot, joista saat hyötyä loppuelämäksesi.

Vanha kansa on osannut hyödyntää villiyrttejä ja villivihanneksia ruokana ja rohtona jo vuosisatojen ajan.  Villivihanneksilla pysyttiin terveenä ja energisenä myös Suomen itsenäisyyden haastavina vuosina. Vuonna 2018 villivihannekset ja -yrtit ovat superruokaa: herkullista, terveellistä ja kaikille ilmaista, kunhan oppii kasvien tunnistamisen ja keräilyn salat. Villivihanneksia tarjoillaan tänä päivänä hienoissa ravintoloissa ja jopa valtiollisilla juhlaillallisilla.

Varaa paikkasi suositulle kurssille

Kivimetsien supersuositut  hortoilun alkeiskurssit pidetään Espooossa toukokuussa, kun koko luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja -yrttejä. Kahden tunnin henkilökohtaisella ohjauksella luonnossa pääset harrastuksen alkuun. Kuulet mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä, ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

Kurssilla kuljetaan eri tyyppisissä maastoissa ja keskitytään parhaimpiin, helpoimmin opittaviin ja herkullisimpiin kasveihin. Kurssin hinta on 49 € (sis. alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienet hortamaistajaiset.

Kokemuksesta tiedämme, että kurssipaikat täyttyvät nopeasti, joten jos hortoilu innostaa, älä jahkaile, vaan toimi nopeasti. Joka vuosi joudumme myymään ei oota.

Maitohorsman kevätversot

Innostavaa oppia

Raija ja Jouko Kivimetsä ovat hortoilun pioneereja, tietokirjailijoita ja vastuullisia ja koulutettuja villiyrttikouluttajia ja keruuyrttineuvojia. He ovat innostaneet jo yli 12 000 ihmistä villivihannesten ja -yrttien maailmaan niin livekursseillaan, verkkokursseillaan kuin hortamatkoillaan Kreetalle.

Kysy myös tilauskoulutusta ja konsultointia! Katso lisää TÄÄLTÄ.