Title Image

Kevään 2015 ensimmäiset hortakurssit

Kevään 2015 ensimmäiset hortakurssit

Botania 1

Supersuositut hortoilun alkeiskurssit pidetään Espooossa toukokuussa, kun koko luonto suorastaan pursuaa parhaimman laatuisia villivihanneksia. Kahden tunnin henkilökohtaisella ohjauksella luonnossa pääset harrastuksen alkuun. Kuulet mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä, ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

Kurssilla kuljetaan eri tyyppisissä maastoissa, missä on erilaisia kasveja. Keskitymme kuitenkin vain niihin, jotka ovat parhaita, helpoimmin opittavia ja herkullisia. Kurssin hinta on 39 € (sis. alv 24 %). Kurssin hintaan sisältyy pienet hortamaistajaiset.

Kokemuksesta tiedämme, että kurssipaikat täyttyvät nopeasti, joten jos hortoilu innostaa, älä jahkaile, vaan varaa paikkasi nopeasti. Joka vuosi joudumme myymään ei oota. Katso tästä itsellesi sopivin ajankohta kevään ensimmäisiin alkeiskursseihimme, ja varaa paikkasi lähettämällä sähköpostia osoitteeseen raija@hortoilu.fi.

12.5.2015 ti klo 18-20 Täyttynyt!

14.5.2015 to klo 18-20 Täyttynyt!

19.5.2015 ti klo 18-20 Täyttynyt!

UUSI KURSSIPÄIVÄ 20.5. ke klo 18-20 Myös täyttynyt

Yhteistyössä PUR-kaupan kanssa, avoin muillekin ke 27.5. klo 18-20, kysy raija@hortoilu.fi

Saat paluupostissa kurssilaskun, joka on maksettava ennakkoon ennen kurssia. Jos tulosi peruuntuu, voit ehkä tulla toiselle kurssille, tai jos se ei ole mahdollista, lähetämme sinulle Hulluna hortaan -kirjamme, mutta maksua ei palauteta. Saat ohjeet varustuksesta ja saapumisesta laskun mukana.

HUOM! Jos sataa, kurssia ei voida pitää. Saat tiedon siirrosta tai peruutuksesta (perustuu säätiedotukseen ja suureen sateen todennäköisyyteen) sivuiltamme klo 18 mennessä edellisenä päivänä.

Keväällä ja kesällä 2015 keskitymme lähinnä tilauskursseihin ja koulutuksiin. Jos haluat räätälöidyn hortakurssin työyhteisöllesi, kaveripiirillesi, asiakkaillesi tai vaikka omalle perheellesi, meilaa ja pyydä tarjous jouko@hortoilu.fi tai soita 040 556 8880.

Päivitämme tänne tietoa myös mahdollisista kaikille avoimista lisähortakursseista. Pysy kuulolla!

Voit kysyä myös mahdollisia peruutuspaikkoja.

 

JOS ET MAHDU LIVEKURSSILLE, voit saada henkilökohtaista ohjausta hortoilevilta Kivimetsiltä verkkokurssilla. Ummikosta hortoilijaksi -verkkokurssi starttaa 18.5. ja kestää 4 viikkoa. Voit opiskella omaan tahtiin missä tahansa vaikka mökkilaiturilla, kotisohvalla tai reissun päällä, kunhan omistat älypuhelimen, tietokoneen tai tabletin.
Osta verkkokurssi luottokortilla  >>tästä ja pankkitunnuksilla >>tästä.

 

 

Hortakurssi 2013