Title Image

Kesän 2020 kursseille mahtuu vielä mukaan

Kesän 2020 kursseille mahtuu vielä mukaan

Haluatko oppia hortoilemaan, herkuttelemaan villivihanneksilla monipuolisesti sekä hoitamaan itseäsi ja läheisiäsi luonnon ihanilla antimilla? Haluatko uusia ihania makuelämyksiä? Haluatko lisää virtaa? Haluatko paremmin voivan suoliston ja skarpimmat aivot? Tutustu kesän ja syksyn 2020 kurssivalikoimaan ja lähde mukaan kursseille, koulutuksiin ja tapahtumiin,  joiden opeilla saat eväät uuteen ja innostavaan elämään!

 

Kasvien ruoka- ja rohtokaytto

Koronatilanne on vaikuttanut kurssitarjontaan kevään osalta. Kun kotimaan rajoitukset höllentyvät kesäkuun alussa, voidaan taas suunnitella kursseja ja yrtti-iltoja. Tarjolla on mahdollisuus myös etäkoulutuksiin Zoomin kautta, joten ota rohkeasti yhteyttä!

Juhannuksen jälkeisenä viikonloppuna 27.6- 28.6. on vuorossa Aromaterapian peruskurssi ja hortoilun perusteet Haapasalmen kylässä Rääkkylässä. Raija Kivimetsä vetää kurssin yhdessä Aromafoorumin puheenjohtaja, aromaneuvoja Jenna Puustisen kanssa.

Kasvien rohtokäyttöön pääset perehtymään jo kolmantena kesänä peräkkäin Raija Kivimetsän ja Leena Ilmarisen vetämällä ihanalla Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -viikonloppukurssilla Rääkkylän Koivuniemessä heinäkuussa kesälomien aikaan.

Tarjolla on myös ihania 2,5 tunnin yrtti-iltoja Rääkkylän Kivimetsässä. Seuraavat illat ovat 17.6. klo 18-20.30 ja 15.7. klo 18-20.30. Yrtti-illoissa tutustutaan luonnon villeihin ja kesyihin kasveihin ja maistellaan pientä syötävää. Kysy lisää raija@hortoilu.fi

Pyydä tarjous etäkoulutuksista, tilauskursseista, luennoista ja TYHY-ohjelmista raija@hortoilu.fi tai 040 5410696.

Nyt kesällä toimitaan enemmän Pohjois-Karjalan seudulla. Voit tutustua erilaisiin teemoihin TÄÄLLÄ.