Kasvien ihanuutta, patikointia ja herkuttelua Kreetan keväässä

Kasvien ihanuutta, patikointia ja herkuttelua Kreetan keväässä

Haluatko viettää ihanan loman patikoimalla ihanissa maisemissa, kukkaloistossa ja vehreyden keskellä hyvässä seurassa ja samalla nauttia kreetalaisen keittiön parhaista herkuista ja paikallisviineistä? Lähde kanssamme Kreetan kevääseen nauttimaan olostasi. Keväällä 2022 voit valita joko merenrantakohde Paleochoran tai ihastuttavan Spilin vuoristokylän. Paleochorassa pääset pulahtamaan turkoosiin mereen vaikka joka päivä, Spilissä taas saat nauttia vuoristokylän tunnelmasta ja huikeista maisemista. Haluamme palvella sekä merestä että vuorista nauttivia patikoinnin ja kasvien ystäviä

Keväällä ilma on raikasta, luonto vehreää, villitulppaanit ja -orkideat kukkivat ja ihanat maisemat herkistävät kauneudellaan. Kaikkialla näkyy hortaa eli villivihanneksia sekä upeita villinä kasvavia mausteyrttejä. Kevään matkoilla niin keho kuin mieli rentoutuvat.

Moni horta- ja yrttimatkalla ollut palaa usein takaisin, sillä jokainen matka on ainutlaatuinen niin kasvien, sään kuin porukan tähden. Joka matkalla myös oppii ja kokee jotain uutta. Moni sanoo odottavansa myös ihania yhteisruokailuja pitkässä pöydässä erilaisissa tavernoissa herkutellen.

 

 

 

Matkoilla patikoimme päivittäin leppoisaan tahtiin ja päivämatkat ovat 5-15 kilometriä. Matkalle tulijoilta edellytetään normaalia peruskuntoa ja kävelykykyä. Patikoinneillamme on kaksi matkanvetäjää ja matkaopas. Matkan aikana on myös yksi vapaapäivä, jolloin jokainen voi tehdä mitä huvittaa: lueskella kirjaa, tehdä ostoksia, istuskella kahviloissa tai tehdä vaikka omia kävelyjä.

Kokeneena matkanjohtajana on villiyrttien asiantuntija, hortakouluttaja, tietokirjailija ja yrttiterapeutti Raija Kivimetsä sekä kokenut Kreetan tuntija ja patikkamatkojen vetäjä erä- ja luonto-opas Antti Teerisuo  sekä vielä suomalainen apuopas. Raija Kivimetsä on tehnyt hyvinvointimatkoja Kreetalle jo 20 vuoden ajan.

Kevään 2022 matkat:

 

27.3.-3.4.2022 sekä 3.4.- 10.4.2022  Paleochoran rantakylä

17.4.–24.4.2022 sekä 24.4.–1.5.2022  Spilin vuoristokylä

Matkojen hinta on 1140€. Hintaan sisältyvät lentokenttäkuljetukset, majoitukset 2 hengen huoneessa runsaine aamiaisineen, ohjelman ateriat paikallisviineineen, kuljetukset retkille ja patikoimaan, kasviopastuksen, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä, pieniä itsehoito-ohjeita, matkanjohtajien ja apuoppaan palvelut. Yhden hengen huoneen lisämaksu on 160 €.

Hinta ei sisällä lentoja. Suorat lennot saa esimerkiksi Finnairilta.  

Matkojen vastuullinen matkanjärjestäjä on Fysimera Oy, rekisterinumero 2303360-6. Jokaiselta matkaajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

Kysy lisää matkoista raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696.

Lue lisää hyvinvointimatkoista

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.