Ihania villivihanneskursseja elokuussa!

Ihania villivihanneskursseja elokuussa!

ruusunmarja sekoite

Heinäkuu on alkanut  ja moni on ansaitusti vetäytynyt kesälomalle rentoutumaan. Meillä Kivimetsässä Rääkkylässä nautitaan pihapiirin villivihannessatoa, säilötään ja kehitellään uusia reseptejä lomailun, herkuttelun ja rentoutumisen lomassa. Elokuussa palataan pääkaupunkiseudulle.

Villivihanneksia on vielä elokuussakin

Jos havahduit villivihannesten ja -yrttien innostavaan maailmaan vasta näin keskellä kesää, ei hätää. Peli ei ole suinkaan menetetty, sillä vielä elo- ja syyskuussa ehtii vielä hortoilemaan marjastuksen ja sienestyksen ohella.

Jos haluat villivihannesoppiin kanssamme, järjestämme 16.8. klo 18-20  Elohortoilu-kurssin Espoossa. Voit lähteä  inspiroivalle retkelle luontoon! Pääset lukemaan lisää kurssista TÄÄLTÄ.

Kokkauskurssille myös elokuussa

Jos taas rakastat kokkausta ja haluaisit oppia villivihannesten ja -yrttien käyttöä kotikeittiössä, Heidi Junkkarin ja Raija Kivimetsän Horta Goes India -kurssi voi olla sinua varten. Kurssilla opit yhdistämään takapihan ja lähiluonnon villivihanneksia intialaisen kotikeittiön makuihin innostavalla tavalla. Kuulet myös hortan ja mausteiden terveysvaikutuksista. Kurssilla kokataan ja syödään kolme ruokalajia.

Kurssi pidetään tiistaina 22.8. klo 17–20.30 Espoossa

Lue lisää kokkauskurssista TÄÄLTÄ

Ihanaa kesähortoilua ja herkuttelun iloa!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.