Ihania villivihanneskursseja elokuussa!

Ihania villivihanneskursseja elokuussa!

ruusunmarja sekoite

Kesälomat ovat jo alkaneet  ja moni on ansaitusti vetäytynyt lomalle rentoutumaan. Meillä Kivimetsässä Rääkkylässä nautitaan pihapiirin villivihannessatoa, säilötään ja kehitellään uusia reseptejä lomailun, herkuttelun, kirjan tekemisen, remontoimisen ja rentoutumisen lomassa. Elokuussa palataan pääkaupunkiseudulle. Sitä ennen käydään vetämässä innostava luento ja pari kurssia Ultrapäivillä Kuortaneella.

Villivihanneksia on vielä elokuussakin

Jos havahduit villivihannesten ja -yrttien innostavaan maailmaan vasta näin keskellä kesää, ei hätää. Peli ei ole suinkaan menetetty, sillä vielä elo- ja syyskuussa ehtii vielä hortoilemaan marjastuksen ja sienestyksen ohella.

Jos haluat villivihannesoppiin kanssamme, järjestämme 14.8. klo 17.30-19.30 sekä 15.8. klo 17.30-10.30  Elohortoilu-kurssit Espoossa. Voit lähteä inspiroivalle retkelle luontoon! Pääset lukemaan lisää kursseista TÄÄLTÄ.

Jos taas haluat syventää osaamistasi myös villiyrttien itsehoito- ja hemmottelukäyttöön, vedämme ihanan kurssin: Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa 17.8.-19.8. Rääkkylän Koivuniemessä puhtaan luonnon sylissä järven rannalla.

Kysy lisää Rääkkylän kurssista raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696. 

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.