Hyvinvointimatkat hoitavat mieltä ja kehoa

Matkojemme pääosia näyttelevät keväisin luonto, kasvit ja villivihannekset, kukkaloisto, herkullinen aito ruoka, yhdessäolo, elämästä nauttiminen ja patikointi. Syksyn matkoilla keskitymme mielen ja aivojen hyvinvointiin luonnon ja patikointien lisäksi. Raija ja Jouko Kivimetsä ovat tehneet hyvinvointimatkoja Välimerelle Kreetan vuoristo- ja rantakyliin keväisin ja syksyisin jo 19 vuoden ajan.

 

Horta kuuluu aidon kreetalaiskylän arkeen ja juhlaan!

Kevään matkamme Spilin vuoristokylään ovat saaneet suuren suosion vuosien saatossa. Kevään hortamatkat on varattu täyteen perinteisesti jo hyvissä ajoin. Jos kuulet Kreetan kevään kutsun, toimi nopeasti!

Matkat

19.4.–26.4.2020  ja 26.4.–3.5.2020

Hinta 1399 €

Spili ateria
Spili hortoilu

Patikointia, kukkaloistoa, villiyrttejä ja herkullista ruokaa

 

Kevään matkoilla Spilin vuoristokylään tutustutaan luontoon, villikasveihin ja kukkaloistoon, herkutellaan perinteisillä kreetalaisruuilla pitkässä pöydissä ja patikoidaan ihanassa luonnossa huikeissa maisemissa.

Olemme osa kyläyhteisöä: tapaamme asukkaita, patikoimme erilaisissa maastoissa kukkaniityistä oliivilehtoihin ja vuoristopoluista kyläteihin, kuulemme kertomuksia kylän arjesta, historiasta, myyteistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Herkuttelemme pitkässä pöydässä nauttien rauhallisesti lukuisista ruokalajeista ja paikallisviinistä!

Matkojen patikoinnit vaihtelevat 5-14 kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Patikoimme leppoisaan tahtiin huikeista maisemista ja luonnosta nauttien.

 

 

19.4.-26.4.2020 ja 26.4.-3.5.2020 matkojen hinta on 1399 €. Hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset 2 hengen huoneessa aamiaisineen, ohjelman ateriat paikallisviineineen, kuljetukset retkille ja patikoimaan, kasviopastuksen, tietoa Kreetan historiasta sekä kahden matkanjohtajan palvelut.

 

Myös yhden hengen huoneita saatavilla lisämaksusta. Kysy lisää jouko@hortoilu.fi. Pyydä esite sähköpostiliitteenä.

Kaamoksen selättävä matka Kyproksen aurinkoon 31.10.-8.11.2020

Paikallisia elämyksiä, patikointia vuorien vanhoissa havumetsissä ja ranta-alueilla, oliivinkorjuuta, savitöitä, yrttitilalla vierailuja ja ihania kohtaamisia paikallisten kanssa. Hinta 1495 € 8 päivän ohjelma.

 

Tutustu ihanaan matkaan.

Kysy lisää: jouko@hortoilu.fi.

Matka kehon ja mielen rauhaan
Kreetalla Agios Nikolaoksessa 4.10-11.10.2020

Lähde rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa.

Aamut aloitamme lempeällä joogalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä, teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita ja patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa.  Kuulet kehoa ja mieltä hoitavasta ravinnosta ja opit hyödyntämään yrttejä hyvinvointisi tukena. Herkuttelemme pitkässä pöydässä kreetalaisella ruualla, teemme retkiä ja tutustumme paikalliskulttuuriin.

 

Tutustu matkaan ja varaa paikkasi!