Hyvinvointimatkat hoitavat mieltä ja kehoa

Matkojen pääosia näyttelevät keväisin luonto, kasvit ja villiyrtit, kukkaloisto, herkullinen aito ruoka, yhdessäolo, elämästä nauttiminen, kasvien hyvinvointivaikutukset ja patikointi. Syksyn matkoilla keskitymme mielen ja aivojen hyvinvointiin luonnon ja patikointien lisäksi. Ihania ja kiitettyjä hoitavia matkoja on tehty  Välimerelle Kreetan vuoristo- ja rantakyliin keväisin ja syksyisin jo 19 vuoden ajan.

 

Yrtit ja horta kuuluvat aidon kreetalaiskylän arkeen ja juhlaan!

Kevään matkat Spilin vuoristokylään ovat saaneet suuren suosion vuosien saatossa. Jos nautit luonnosta, kasveista, kasvien hyvinvointikäytöstä, patikoinnista upeissa maisemissa ja rakastat herkullista ruokaa, tämä matka on juuri sinulle! Kreetan kevät on ihanan vihreä, värikäs ja täynnä tuoksuja!

Matkat

Kysele jo kevään 2021 matkoja

raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696

Viikon ihanan horta- ja yrttimatkan hinta 1145 €

SPILIN HORTA- JA YRTTIMATKA2

Patikointia, kukkaloistoa, villiyrttejä ja herkullista ruokaa

 

Kevään matkoilla Spilin vuoristokylään tutustutaan luontoon, villikasveihin ja kukkaloistoon, opitaan kasvien hyvinvointivaikutuksista, herkutellaan ihanilla kreetalaisruuilla ja patikoidaan luonnossa kauniissa maisemissa.

Olemme osa kyläyhteisöä: tapaamme asukkaita, patikoimme erilaisissa maastoissa kukkaniityistä oliivilehtoihin ja vuoristopoluista kyläteihin. Herkuttelemme pitkässä pöydässä nauttien rauhallisesti lukuisista ruokalajeista ja paikallisviinistä!

Matkojen patikoinnit vaihtelevat 5-14 kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Patikoimme leppoisaan tahtiin ihanista maisemista ja luonnosta nauttien.

Paikallisten ihmisten, saaren perinteiden ja luonnon arvostaminen sekä kestävä kulutus ja kestävä kehitys ovat hoitavien matkojemme ydintä.

 

KYSY KEVÄÄN 2021 MATKOISTA! raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696
Ihanien viikon horta- ja yrttimatkojen hinta on 1145 €. Hintaan sisältyvät majoitukset 2 hengen huoneessa aamiaisineen, ohjelman ateriat paikallisviineineen, kuljetukset retkille ja patikoimaan, kasviopastuksen, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä ja pieniä itsehoitoja sekä matkanjohtajan ja matkaoppaan palvelut.
Hinta EI sisällä lentoja. Suorat lennot saa joko Finnairilta tai Norwegianilta.
Yhden hengen huonelisä 160 euroa.

Kaamoksen selättävä matka Kyproksen aurinkoon marraskuussa 2021

 

Hyvästele kaamos ja lähde ihanalle matkalle Kyproksen lempeään lämpöön. Luvassa on rentouttavaa aivojen hyvinvointiohjelmaa, patikointia vuoriston vanhoissa havumetsissä ja ranta-alueilla, savitöitä, vierailu yrttitilalla ja terveyttä vaalivien kasvien käyttövinkkejä niin teoriassa kuin käytännössä sekä herkullista välimerellistä ruokaa. Hinta 1595 €

 

Tutustu ihanaan matkaan.

Kysy lisää: raija@hortoilu.fi tai soita 040 5410696

Matka kehon ja mielen rauhaan
Kreetalla Agios Nikolaoksessa lokakuussa 2021

Lähde rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa.

Aamut aloitamme lempeällä joogalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä, teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita ja patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa.  Kuulet kehoa ja mieltä hoitavasta ravinnosta ja opit hyödyntämään yrttejä hyvinvointisi tukena. Herkuttelemme pitkässä pöydässä kreetalaisella ruualla, teemme retkiä ja tutustumme paikalliskulttuuriin.

 

Tutustu matkaan ja varaa paikkasi!

Matkojen varausmaksu ja peruuttaminen

Matkojemme vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Matkahaukka Kirkkonummella. Varatessasi matkan, saat sieltä varauslaskun, jonka suuruus on 250 €.

Matkoihimme sovelletaan eritysmatkaehtoja, koska nämä ovat räätälöityjä pienryhmämatkoja. Matkan varaamismaksu on 250 € ja jos perut matkan ilman erityistä, pakottavaa syytä, velotamme toimistomaksun 70 € peruutuksesta aiemmin kuin 2 kk ennen matkaa. Jos peruutus tapahtuu alle kaksi kuukautta ennen matkaa, varausmaksua ei palauteta. Matkan loppumaksu maksetaan kuukausi ennen matkaa eikä sen jälkeen matkaa pysty peruuttamaan kuin pakottavasta syystä ja korvaus tulee matkavakuutuksesta (lääkärintodistuksella, läheisen sairastuessa vakavasti tai muu vakuutusyhtiön hyväksymä syy). Siksi suositamme että matkalle tulijoilla on koko vuoden voimassa oleva matkavakuutus (mikä on usein edullisempi kuin matkakohtainen).