Hyvinvointimatkat hoitavat mieltä ja kehoa

Matkojemme pääosia näyttelevät keväisin luonto, kasvit ja villivihannekset, kukkaloisto, herkullinen aito ruoka, yhdessäolo, elämästä nauttiminen ja patikointi. Syksyn matkoilla keskitymme mielen ja aivojen hyvinvointiin luonnon ja patikointien lisäksi. Raija ja Jouko Kivimetsä ovat tehneet hyvinvointimatkoja Välimerelle Kreetan vuoristo- ja rantakyliin keväisin ja syksyisin jo 19 vuoden ajan.

 

Horta kuuluu aidon kreetalaiskylän arkeen ja juhlaan!

Kevään matkat Spilin vuoristokylään ovat saaneet suuren suosion vuosien saatossa. Jos nautit luonnosta, kasveista, patikoinnista upeissa maisemissa ja rakastat herkullista ruokaa, tämä matka on juuri sinulle! Kreetan kevät on ihanan vihreä, värikäs ja täynnä tuoksuja!

Matkat

19.4.–26.4.2020  ja 26.4.–3.5.2020

Hinta 1399 €

Spili ateria
Spili hortoilu

Patikointia, kukkaloistoa, villiyrttejä ja herkullista ruokaa

 

Kevään matkoilla Spilin vuoristokylään tutustutaan luontoon, villikasveihin ja kukkaloistoon, herkutellaan perinteisillä kreetalaisruuilla pitkässä pöydissä ja patikoidaan ihanassa luonnossa kauniissa maisemissa.

Olemme osa kyläyhteisöä: tapaamme asukkaita, patikoimme erilaisissa maastoissa kukkaniityistä oliivilehtoihin ja vuoristopoluista kyläteihin, kuulemme kertomuksia kylän arjesta, historiasta, myyteistä ja nykyhetkestä. Herkuttelemme pitkässä pöydässä nauttien rauhallisesti lukuisista ruokalajeista ja paikallisviinistä!

Matkojen patikoinnit vaihtelevat 5-14 kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Patikoimme leppoisaan tahtiin ihanista maisemista ja luonnosta nauttien.

 

 

19.4.-26.4.2020 ja 26.4.-3.5.2020 matkojen hinta on 1399 €. Hintaan sisältyvät lennot, lentokenttäkuljetukset, majoitukset 2 hengen huoneessa aamiaisineen, ohjelman ateriat paikallisviineineen, kuljetukset retkille ja patikoimaan, kasviopastuksen, tietoa Kreetan historiasta sekä kahden matkanjohtajan palvelut.

 

Myös yhden hengen huoneita saatavilla lisämaksusta. Kysy lisää raija@hortoilu.fi. Pyydä esite sähköpostiliitteenä.

Kaamoksen selättävä matka Kyproksen aurinkoon 31.10.-8.11.2020

Paikallisia elämyksiä, patikointia vuorien vanhoissa havumetsissä ja ranta-alueilla, oliivinkorjuuta, savitöitä, yrttitilalla vierailuja ja ihania kohtaamisia paikallisten kanssa. Hinta 1495 € 8 päivän ohjelma.

 

Tutustu ihanaan matkaan.

Kysy lisää: raija@hortoilu.fi

Matka kehon ja mielen rauhaan
Kreetalla Agios Nikolaoksessa 4.10-11.10.2020

Lähde rentouttavalle hoitavalle matkalle, joka voimaannuttaa ja koskettaa niin mieltä kuin kehoa.

Aamut aloitamme lempeällä joogalla merta ihaillen. Opimme kehon ja mielen hoitovinkkejä sekä teoriassa että käytännössä, teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita ja patikoimme leppoisaan tahtiin luonnossa.  Kuulet kehoa ja mieltä hoitavasta ravinnosta ja opit hyödyntämään yrttejä hyvinvointisi tukena. Herkuttelemme pitkässä pöydässä kreetalaisella ruualla, teemme retkiä ja tutustumme paikalliskulttuuriin.

 

Tutustu matkaan ja varaa paikkasi!

Matkojen varausmaksu ja peruuttaminen

Matkojemme vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Matkahaukka Kirkkonummella. Varatessasi matkan, saat sieltä varauslaskun, jonka suuruus on 250 €.

Matkoihimme sovelletaan eritysmatkaehtoja, koska nämä ovat räätälöityjä pienryhmämatkoja. Matkan varaamismaksu on 250 € ja jos perut matkan ilman erityistä, pakottavaa syytä, velotamme toimistomaksun 70 € peruutuksesta aiemmin kuin 2 kk ennen matkaa. Jos peruutus tapahtuu alle kaksi kuukautta ennen matkaa, varausmaksua ei palauteta. Matkan loppumaksu maksetaan kuukausi ennen matkaa eikä sen jälkeen matkaa pysty peruuttamaan kuin pakottavasta syystä ja korvaus tulee matkavakuutuksesta (lääkärintodistuksella, läheisen sairastuessa vakavasti tai muu vakuutusyhtiön hyväksymä syy). Siksi suositamme että matkalle tulijoilla on koko vuoden voimassa oleva matkavakuutus (mikä on usein edullisempi kuin matkakohtainen).