Title Image

Hyvinvointimatkat hoitavat mieltä ja kehoa

Matkojen pääosia näyttelevät keväisin luonto, kasvit ja villiyrtit, kukkaloisto, herkullinen aito ruoka, yhdessäolo, elämästä nauttiminen ja patikointi. Syksyn matkoilla keskitymme mielen ja aivojen hyvinvointiin luonnon ja patikointien lisäksi. Ihania ja kiitettyjä hoitavia matkoja olen tehnyt Välimerelle Kreetan vuoristo- ja rantakyliin keväisin ja syksyisin jo 22 vuoden ajan. Huhtikuussa 2023 suuntasimme horta- ja patikointimatkoille monille tutuksi tulleeseen ihastuttavaan Spilin vuoristokylään ihanien maisemien ja upeiden patikkareittien äärelle. Syyskuussa 2023 suuntaamme jälleen Spiliin teemalla Luonnon parantavaa voimaa, kasveja ja Reikiä. Huhtikuussa 2024 suuntaamme jälleen Spilin vuoristokylään Keski-Kreetan ihaniin maisemiin ja luontoon horta- ja patikkamatkoille. Tulossa on myös toukokuussa 2024 ihana naisten voimamatka Sisiliaan tulivuori Etnan energioihin.

 

Luonto, yrtit, ilo ja herkuttelu ovat olennainen osa matkojamme! 

Luonnon parantavaa voimaa, kasveja ja Reikiä 23.9.-30.9.2023 Spilin vuoristokylässä Kreetalla

 

Lähde ihanalle hoitavalle matkalle, joka rauhoittaa, voimaannuttaa ja koskettaa niin sydäntä, mieltä kuin kehoa. Matkalla opit hoitamaan itseäsi Reikillä, japanilaista alkuperää olevalla luonnon hyvinvoinnin ja sisäisen kasvun menetelmällä, ja saat työkaluja kuinka voit jatkaa itsenäisesti. Tutustut lisäksi luonnon ja kasvien hoitavaan voimaan monin eri tavoin. Matkalla patikoimme luonnossa vaihtelevissa maisemissa, joten toivomme, että sinulla on normaali peruskunto. Patikoimme leppoisaan tahtiin ihanista maisemista ja luonnosta nauttien.

 

Perehdymme Reikin saloihin ja luonnon hoitaviin voimiin sekä teoriassa että käytännössä. Teemme rentoutus- ja läsnäoloharjoitteita luonnossa, yrttitilalla ja voimapaikoilla. Tutustumme luonnon ja kasvien hyödytämiseen kehon ja mielen hyvinvoinnissa.  Herkuttelemme pitkässä pöydässä kreetalaisella ruualla ja nautimme elämästä.

 

Voimauttavalla matkalla opit Reikin peruskurssin teemat mutta kokonaisuus sopii hyvin vaikka olisit aikaisemmin käynyt Reiki-kursseja. Reiki Master Kyllikki Kakkonen yhdistää Reikin teemat luonnon parantaviin energioihin ainutlaatuisella tavalla.

 

Ihanan matkan matkan vetäjänä on FM, tietokirjailija, yrttiterapeutti ja hyvinvointikouluttaja Raija Kivimetsä. Raija on Parasta aivoillesi – ja Vireä elämä -kirjojen äiti ja useiden villiyrttikirjojen, kuten Hurmaava horta -kirjan kirjoittaja. Raija vetää luontovaelluksia ja perehdyttää sinut kasvien parantaviin vaikutuksiin monin eri tavoin.

Reikikoulutuksesta vastaa Kyllikki Kakkonen, Reiki Master, luontaishoitaja, diplomi-aromaterapeutti, vyöhyketerapeutti, shiatsuterapeutti ja kalevalainen jäsenkorjaaja. Kyllikki nostaa Reiki-koulutuksen uudelle tasolle luonnon parantavien vaikutusten kanssa.

Matkaoppaana toimii Sari Kissakivi, kokenut opas, Kreetan ja kreetalaisen ruokavalion tuntija.

 

Voimaannu ja lataudu -matkan hinta on 1697 €. Hintaan sisältyvät majoitukset 2 hengen huoneessa runsaine aamiaisineen, 6 isoa ateriaa paikallisviineineen, lentokenttäkuljetukset, kuljetukset retkille ja patikoimaan, Kyllikin Reiki-koulutus ja diplomi, Raijan kasviopastukset ja luontoharjoitukset sekä patikoinnit, tietoa kasvien hyvinvointikäytöstä sekä matkanjohtajan ja matkaoppaan palvelut.

 

Hinta EI sisällä lentoja. Suorat lennot saa joko Finnairilta tai Norwegianilta.
Yhden hengen huonelisä 210 euroa.

 

Jos olet yrittäjä, voit laittaa matkan verotukseen opintomatkana.

 

Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Polar Star Travel

 

 

 

MAKSA VARAUSMAKSU

Ihanat horta- ja patikkamatkat Spilin vuoristokylään keväällä 2024

 

Kevään matkat Spilin vuoristokylään ovat saaneet suuren suosion vuosien saatossa. Jos nautit luonnosta, villiyrteistä, kukista, patikoinnista upeissa maisemissa ja rakastat herkullista ruokaa, tämä matka on juuri sinulle! Kreetan kevät on ihanan vihreä, värikäs ja täynnä tuoksuja!

Hyvinvointimatkojemme yhteistyökumppaneina ovat paikalliset ihmiset: asumme perhehotelleissa, ruokailemme ja kahvittelemme perhetavernoissa ja -kafenioissa. Toiminnassamme on tärkeää tukea paikallisten asukkaiden matkailuelinkeinoa; kestävä kulutus ja kestävä kehitys ovat toimintamme kulmakiviä.

 

 

Matkat 2024

Spilin vuoristokylään

14.4.– 21.4.2024

sekä

21.4.-28.4.2024

 

 

Spilin vuoristokylässä majoitumme viehättävässä perhehotellissa, jonka herkullinen aamiainen on valmistettu heidän oman puutarhansa antimista. Kaikki on tuoretta ja paikallista.

Syömme jokaisella matkalla herkullista ja perinteistä kreetalaisruokaa eri tavernoissa,  noin 8-10 ruokalajia kullakin aterialla, maistelemme hortaa ja nautimme paikallisviiniä.

Matkojen patikoinnit vaihtelevat 5-13 kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Patikoimme leppoisaan tahtiin ihanista maisemista ja luonnosta nauttien.

 

Matkojen herkullinen ruoka, mukava porukka, ihanat patikoinnit, ihastuttavat yrtit ja kukat sekä Kreetan huikeat maisemat saavat monet matkalaiset palaamaan reissulle vuosi toisensa jälkeen.

 

Matkojen järjestelyistä, patikoinneista, opastuksista, herkullisista tavernavalinnoista ja kunkin matkalaisen viihtyvyydestä ja turvallisuudesta vastaa huipputiimi, jossa on matkanjohtaja sekä matkaopas. Matkanjohtajana toimii villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti ja 22 vuotta Kreetan hyvinvointimatkoja vetänyt Raija Kivimetsä ja mukana oppaana Kreetan tuntija ja patikkamatkojen vetäjä, Kreetan ja kreetalaisen ruokavalion tuntija Sari Kissakivi. Mukana matkoilla on myös apuopas.

 

Tiedustelut ja varaukset: raija@hortoilu.fi tai 040 5410696

 

Hinta 1290 €/hlö 2 hengen huoneessa (Yhden hengen huoneen lisämaksu 210€, mahdollisuus majoittua viehättävään kylätaloon keittiöineen ja mukavuuksineen 35 euroa/hlö/vrk lisähinnalla.) 

Hinta ei sisällä lentoja. Suorat lennot saa esimerkiksi Finnairilta tai Norwegianilta.  Autamme tarvittaessa lentojen varaamisessa.

 

Jokaiselta matkustajalta edellytetään omaa matkavakuutusta, joka sisältää peruutusturvan.

 

 

Vastuullinen matkanjärjestäjä: Polar Star Travel

MAKSA VARAUSMAKSU