Hortoilun perus- ja jatkokurssit

Lähde inspiroivalle kurssille luontoon tutustumaan luonnon herkulliseen ruoka- ja rohtoaittaan villiyrttikouluttaja, fytoterapeutti Raija Kivimetsän johdolla! Keväällä 2021 pääset inspiroivalle kurssille etänä.

 

Innostavan etäkurssin aikana tutustut 10 kasviin niiden kasvupaikoilla. Opit tunnistamaan, keräämään, käyttämään,  käsittelemään ja säilömään kasveja oikeaoppisesti. Tutustut kasveihin ja niiden terveysvaikutuksiin ja perinnekäyttöönkin.  

 

Kurssi sopii kaikille villiyrteistä kiinnostuneille!

 

Tule mukaan inspiroivalle etäkurssille oman mobiililaitteesi kautta!

 

 

 

12.5. klo 18-20

18.5. klo 18-20

20.5. klo 18-20

25.5. klo 18-20

8.6. klo 18-20

 

Lisätietoja tulossa pian!

Hortoilun perus- ja jatkokurssit
Espoossa ja Rääkkylässä
touko-kesäkuussa 2021
Kysy lisää raija@hortoilu.fi

 

 

 

 

 

Villivihanneskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa ja opitaan tunnistamaan, käsittelemään ja hyödyntämään kasveja kotikeittiössä. Kurssilla kuulet myös kasvien hyvinvointivaikutuksista. Saat kurssilla myös pienet villivihannesmaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Kurssit järjestään pääosin touko- ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

 

 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Innostavan kurssin aikana kuulet kasvien ruoka- ja rohtokäytöstä, perinteistä ja opit hyödyntämään näitä takapihan superfoodeja omassa kotikeittiössäsi  ja rikastamaan niillä ruokiasi ja loihtimaan uusia makuelämyksiä.

Keväällä ja kesällä 2021 järjestetään niin hortoilun peruskursseja kuin jatkokurssejakin.

Jatkokurssit soveltuvat jo peruskurssin käyneille tai muuten yleisimpiä villiyrttejä tunteville.

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy sikurijuoma/yrttitee ja hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle Raija Kivimetsän Hurmaava horta -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.