Title Image

Hortoilun perus- ja jatkokurssit

Lähde inspiroivalle kurssille luontoon tutustumaan luonnon herkulliseen ruoka- ja rohtoaittaan villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti Raija Kivimetsän johdolla!

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous raija@hortoilu.fi

 

Innostavan kurssin aikana tutustut 8-10 kasviin niiden kasvupaikoilla. Opit tunnistamaan, keräämään ja käsittelemään kasveja oikeaoppisesti. Kuulet myös kuinka helposti kasveja voi käyttää kotikeittiössä. Tutustut kasveihin ja niiden terveysvaikutuksiin ja perinnekäyttöönkin.  

 

 

 

 

 

 

Hortoilun perusteet

Kerää oma porukka ja kutsu minut takapihallesi tai lähiluontoosi vetämään innostava hortakurssi. Opit hyödyntämään oman pihasi tai lähiluontosi antimia ja saat uusia ihania makuja ja hyvinvointia arkeesi.

Hinta 45 € (sis. alv. 24%) / hlö (ryhmän koko vähintään 4 henkilöä). Kurssin kesto 2 tuntia. Osallistujat saavat kurssin jälkeen sähköpostiinsa kurssimateriaalin resepteineen. Kurssilla tarjotaan myös pienet hortamaistiaiset.

Lisäksi voit hankkia Raija Kivimetsän Hurmaava horta -kirjaa etuhintaan signeerattuna.

Kysy lisää raija@hortoilu.fi

 

Hortoilun jatkokurssi: villiyrtit joko ruokana tai rohtoina

Kurssilla keskitytään joko villiyrttien käyttämiseen kokkailussa tai kasvien rohto- ja wellnesskäyttöön osallistujien mieltymysten mukaan. Kurssilla voidaan tehdä myös luontoyhteysharjoituksia ja valmistaa oma voimauute kasveista.

Hortoilun jatkokurssi on myös hyvinvointia edistävä ja rentouttava virkistysohjelma yrityksille, tiimeille ja yhdistyksille!

Hinta 55 € (sis. alv. 24%) / hlö (ryhmän koko vähintään 4 henkilöä). Kurssin kesto 2-3 tuntia. Osallistujat saavat kurssin jälkeen sähköpostiinsa kurssimateriaalin resepteineen.

Kurssi voidaan järjestää osallistujien valitsemalla luontoalueella Pohjois-Karjalassa.

Kysy lisää raija@hortoilu.fi

Villiyrttikurssit ovat 2-2,5,tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa ja opitaan tunnistamaan, käsittelemään ja hyödyntämään kasveja kotikeittiössä. Kurssilla kuulet myös kasvien hyvinvointivaikutuksista. Saat kurssilla myös pienet villivihannesmaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Hortakävelyt ja -kurssit järjestetään pääosin touko- ja heinäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä!

 

 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Innostavan kurssin aikana kuulet kasvien ruoka- ja rohtokäytöstä, perinteistä ja opit hyödyntämään näitä takapihan superfoodeja omassa kotikeittiössäsi  ja rikastamaan niillä ruokiasi ja loihtimaan uusia makuelämyksiä.

 

Kesälle 2023 räätälöin myös luontoyhteys- ja villiyrttikursseja. Kurssilla tehdään luontoyhteysharjoituksia, oma voimayrttiuute ja villiyrttisuitsuke. Sopii mainiosti polttariporukoille, syntymäpäiväohjelmaksi, yritysten ja yhteisöjen tiimipäivien ohjelmaksi. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä

Kurssin jälkeen opetusmateriaali toimitetaan osallistujien sähköpostiin

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous Raija Kivimetsä raija@hortoilu.fi