Hortoilun perus- ja jatkokurssit

Lähde inspiroivalle kurssille luontoon tutustumaan luonnon herkulliseen ruoka- ja rohtoaittaan villiyrttikouluttaja, yrttiterapeutti Raija Kivimetsän johdolla!
Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

 

Innostavan kurssin aikana tutustut 10 kasviin niiden kasvupaikoilla. Opit tunnistamaan, keräämään, käyttämään,  käsittelemään ja säilömään kasveja oikeaoppisesti. Tutustut kasveihin ja niiden terveysvaikutuksiin ja perinnekäyttöönkin.  

 

 

 

 

 

 

Hortoilun perus- ja jatkokurssit
Rääkkylässä
touko-kesäkuussa 2022
Kysy lisää raija@hortoilu.fi

 

 

 

 

 

Villivihanneskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa ja opitaan tunnistamaan, käsittelemään ja hyödyntämään kasveja kotikeittiössä. Kurssilla kuulet myös kasvien hyvinvointivaikutuksista. Saat kurssilla myös pienet villivihannesmaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Kurssit järjestään pääosin touko- ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä!

 

 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Innostavan kurssin aikana kuulet kasvien ruoka- ja rohtokäytöstä, perinteistä ja opit hyödyntämään näitä takapihan superfoodeja omassa kotikeittiössäsi  ja rikastamaan niillä ruokiasi ja loihtimaan uusia makuelämyksiä.

Kesällä 2022 järjestetään lähinnä luontoyhteys- ja villiyrttikursseja. Kurssilla tehdään luontoyhteysharjoituksia, oma voimayrttiuute ja villiyrttisuitsuke. 

 

Kurssin hinta on 59 €/henkilö (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy sikurijuoma/yrttitee ja hortamaistiaiset.

 

Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä

 

Kurssit Rääkkylässä:

 

7.6. klo 18-20.30
15.6. klo 18-20.30
13.7. klo 18-20.30

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous myös omalle perheellesi, ystäväporukallesi tai työyhteisöllesi!