Hortoilun perus- ja jatkokurssit

Lähde inspiroivalle retkelle luontoon tutustumaan luonnon herkulliseen ruoka- ja rohtoaittaan villiyrttikouluttaja, fytoterapeutti Raija Kivimetsän johdolla!

 

 

Innostavan kurssin aikana tutustutaan herkullisimpiin syötäviin kasveihin niiden kasvupaikoilla. Lisäksi opitaan niiden keräämistä, käyttöä, säilömistä ja kuullaan terveydellisistä vaikutuksista. Peruskurssi sopii aloittelijoille, mutta myös aihetta tunteva saa uusia ideoita. Jatkokurssi sopii jo peruskurssin käyneille. Jatkokurssilla tutustutaan eri kasveihin kuin peruskurssilla ja opitaan hyödyntämään kasveja monin tavoin. 

Hortoilun perus- ja jatkokurssit
Espoossa ja Rääkkylässä
touko-kesäkuussa 2021
Kysy lisää raija@hortoilu.fi

 

 

Vuoden 2021 kurssitiedot päivittyvät
helmikuussa 2021

 

 

 

Villivihanneskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa ja opitaan tunnistamaan, käsittelemään ja hyödyntämään kasveja kotikeittiössä. Kurssilla kuulet myös kasvien hyvinvointivaikutuksista. Saat kurssilla myös pienet villivihannesmaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Kurssit järjestään pääosin touko- ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

 

 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Innostavan kurssin aikana kuulet kasvien ruoka- ja rohtokäytöstä, perinteistä ja opit hyödyntämään näitä takapihan superfoodeja omassa kotikeittiössäsi  ja rikastamaan niillä ruokiasi ja loihtimaan uusia makuelämyksiä.

Keväällä ja kesällä 2021 järjestetään niin hortoilun peruskursseja kuin jatkokurssejakin.

Jatkokurssit soveltuvat jo peruskurssin käyneille tai muuten yleisimpiä villiyrttejä tunteville.

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy sikurijuoma/yrttitee ja hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle Hulluna hortaan -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.