Hortoilun peruskurssit

Lähde inspiroivalle retkelle luontoon tutustumaan luonnon herkulliseen ruoka- ja rohtoaittaan villiyrttikouluttaja, fytoterapeutti Raija Kivimetsän johdolla!

 

 

Innostavan illan aikana tutustutaan herkullisimpiin syötäviin kasveihin niiden kasvupaikoilla. Lisäksi opitaan niiden keräämistä, käyttöä, säilömistä ja kuullaan terveydellisistä vaikutuksista. Kurssi sopii peruskurssiksi, mutta myös aihetta tunteva saa uusia ideoita.

Hortoilun peruskurssit
Espoossa Henttaalla
klo 18-20.30

 

Kevään 2020 Villivihanneskurssit

 

tiistai 12.5. klo 18-20.30 

keskiviikko 13.5. klo 18-20.30 

keskiviikko 10.6. klo 18-20.30

Pääset mukaan haluamallesi kurssille TÄSTÄ

Villivihanneskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa, eri tyyppisissä maastoissa. Saat kurssilla myös pienet villivihannesmaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Kurssit järjestään pääosin touko- ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

 

Pääset mukaan kursseille TÄSTÄ 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Innostavan illan aikana kuulet kasvien ruoka- ja rohtokäytöstä, perinteistä ja opit hyödyntämään näitä takapihan superfoodeja omassa kotikeittiössäsi  ja rikastamaan niillä ruokiasi ja loihtimaan uusia makuelämyksiä.

Kurssi sopii peruskurssiksi, mutta myös aihetta tunteva saa uusia ideoita.

 

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy sikurijuoma/yrttitee ja pienet hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villiinny villivihanneksiin  -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.