Hortoilun peruskurssit

Opi hortoilemaan!

Lähde inspiroivalle retkelle luontoon! Raija ja Jouko Kivimetsän hortoilun peruskurssi tutustuttaa sinut parhaimpiin, helpoimmin opittaviin ja herkullisimpiin villivihanneksiin ja -yrtteihin.

Kivimetsien hortoilun peruskurssit
Espoossa Henttaalla
klo 18-20.00

 

 

Kevään 2020 Hortoilun peruskurssit
päivämäärät päivittyvät helmikuussa!

 

 

 

Peruskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa, eri tyyppisissä maastoissa. Kivimetsien johdolla on helppo innostua luonnon aarteista! Saat kurssilla myös pienet hortamaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Suurin osa kursseista on toukokuussa ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Katso myös paikallisen, koulutetun ja vastuullisen hortaohjaajasi tarjontaa tästä.

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Kuulet, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten kasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

 

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienet hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villiinny villivihanneksiin  -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.