Hortakurssit ja koulutukset innostavat oppimaan

Hortakurssit avaavat oven villivihannesten innostavaan maailmaan.  Tarjoamme myös koulutusta kokeneille hortoilijoille, jotka haluavat ryhtyä itse jakamaan osaamistaan hortaohjaajina.

Ajankohtaista juuri nyt

Hortakurssi 13.6

Hortoilun peruskurssit

 

Hortoilun peruskurssit ovat elämyksellisiä retkiä luontoon ja maistajaisia. 2,5 tunnin mittaisella kurssilla opit, mitä luonnonkasveja kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten villivihanneksia ja villiyrttejä käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin ja miten kasveja voi säilöä.

Tutustu
Nokkosta pussissa

Villiinny villivihanneksiin -verkkokurssi

 

Verkkokurssi innostaa villivihannesten maailmaan: opit hortoilijaksi askel askeleelta. Kattava hortakurssi on tietopaketti, joka sisältää kuvia, videoita, tekstejä ja reseptejä, joihin voit tutustua omassa tahdissasi. Tarvitset tietokoneen tai kannettavan päätelaitteen, mutta et mitään erityistaitoja. Klikkaa itsesi kurssille!

Tutustu

LUONNON APTEEKKI ITSEHOIDOSSA JA HEMMOTTELUSSA

 

Luonnon apteekki itsehoidossa ja hemmottelussa -kurssilla opit hyödyntämään luonnon kasveja ja yrttejä muun muassa stressin hoitoon, kipuihin ja kolotuksiin, flunssan hoitoon ja naisten vaivoihin. Runsaiden kasvioppien lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia, rentoudumme äänimaljojen hoitavassa soinnissa, herkuttelemme hyvällä ruualla ja kylvemme yrttisaunassa. Kuulet myös villiyrttien käyttämisestä ruokana ja juomana.

Tutustu
tanja hortaohjaajana

Hortaohjaajaksi!

 

Hortaohjaajan koulutus sopii matkailualan yrittäjille tai sellaisiksi aikoville, luonto- ja ruokaharrastajille, matka- ja eräoppaille sekä kaikille luonnon ystäville, jotka haluavat jakaa osaamistaan myös muille. Hortaohjaaja toimii inspiroivana matkaoppaana villivihannesten maailmaan.

Tutustu
Tilauskoulutukset ja konsultointi hortakurssit

Tilauskoulutukset ja konsultointi

 

Tarjoamme asiantuntevaa ja innostavaa villivihanneskoulutusta, luentoja ja kursseja kaikkialla Suomessa. Teemojamme ovat mm. villivihannekset ja hortoilu, hortan terveysvaikutukset, kokkauskurssit, luonnossa liikkuminen ja luontomatkailu, luontomindfulness sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tutustu