Title Image

Hortakurssit ja koulutukset innostavat oppimaan (vanha)

Hortakurssit avaavat oven villivihannesten innostavaan maailmaan.  Jokakeväiset alkeiskurssimme täyttyvät nopeasti, mutta suositulle verkkokurssille Ummikosta hortoilijaksi mahtuu jokainen! Tarjoamme myös koulutusta kokeneille hortoilijoille, jotka haluavat ryhtyä itse jakamaan osaamistaan hortaohjaajina.
  • Villiyrttien juuret haltuun -työpaja Zoomissa

    Loka-marraskuu on villiyrttien juurten jahtaamisen sesonkiaikaa ja juurten hyödyntäminen ruokana ja rohtoina on osa hortoilun iloa. Juurien kaivuussa on jotain alkukantaista ja samanlaista ihmettelyn iloa kuin sienestämisessä. Kevään ja kesän vihreät villiyrtit näyttäytyvät nyt ruokalautasella, uutteissa ja teesekoituksissa ihan uudenlaisessa asussa. Makumaailmakin on täysin erilainen.  Jos......

Hortoilun alkeiskurssit

 

Hortoilun alkeiskurssit ovat keväisiä retkiä luontoon. Kahden tunnin mittaisella kurssilla opit, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin ja miten kasveja voi säilöä.

Tutustu

Ummikosta hortoilijaksi -verkkokurssi

 

Verkkokurssi innostaa villivihannesten maailmaan: opit hortoilijaksi askel askeleelta. Kattava hortakurssi on tietopaketti, joka sisältää kuvia, videoita, tekstejä ja reseptejä, joihin voit tutustua omassa tahdissasi. Tarvitset tietokoneen tai kannettavan päätelaitteen, mutta et mitään erityistaitoja. Klikkaa itsesi kurssille!

Tutustu

Hortaohjaajaksi!

 

Hortaohjaajan koulutus sopii matkailualan yrittäjille tai sellaisiksi aikoville, luonto- ja ruokaharrastajille, matka- ja eräoppaille sekä kaikille luonnon ystäville, jotka haluavat jakaa osaamistaan myös muille. Hortaohjaaja toimii inspiroivana matkaoppaana villivihannesten maailmaan.

Tutustu

Tilauskoulutukset ja konsultointi

 

Tarjoamme asiantuntevaa ja innostavaa villivihanneskoulutusta, luentoja ja kursseja kaikkialla Suomessa. Teemojamme ovat mm. villivihannekset ja hortoilu, hortan terveysvaikutukset, kokkauskurssit, luonnossa liikkuminen ja luontomatkailu sekä kokonaisvaltainen hyvinvointi.

Tutustu ja pyydä tarjous!

Voimauttavat väritysillat

 

Villivihannesten kiehtova maailma ja voimauttava värittäminen™ yhdistyvät suosituissa väritysilloissa. Illan aikana saat tietoa ja ideoita hyvinvointiin, aivojen palautumiseen ja itsehoitoon samalla kun rentoudut ja uppoudut värittämisen kiehtovaan maailmaan. Pysähdy toviksi ja ota hetki aikaa itsellesi!

Tutustu