Horta goes India -kokkauskurssi saa veden kielelle

Horta goes India -kokkauskurssi saa veden kielelle

Tule Horta goes India -kokkauskurssille

Tiesitkö, että intialainen ruoka ja villivihannekset sopivat mitä parhaimmin yhteen? Pystytkö kuvittelemaan vuohenputken pirskahtelevan porkkanamaisen aromin yhdessä garam masalan, kardemumman tai jeeran kanssa? Entä osaatko kruunata villin nokkosen suussa sulavan mausteiseksi makujen ilotulitukseksi?

Intialainen kotikeittiö on kasvispainotteista ja herkullista. Pinaattia käytetään monissa ruokalajeissa. Harva tulee ajatelleeksi, että omat takapihan ja lähiluonnon aarteemme: villivihannekset rakastavat lämmittäviä intialaismausteita.

 

HORTA SOPII INTIALAISMAUSTEISIIN

 

Diplomi ravintoneuvoja Heidi Junkkari valmistuu tänä keväänä hortaohjaajaksi. Hän rakastaa intialaista ruokaa, tuntee intialaiset maut ja osaa yhdistellä niitä upealla tavalla hortaan.  Heidi valmistaa myös omia intialaisia mausteseoksia, jotka kruunaavat ateriat ja saavat niiden aromin esiin.

Hortakouluttaja, terveystoimittaja ja tietokirjailija Raija Kivimetsä rakastaa hortaa kaikessa muodossa. Intialaisen keittiön saloihin hän rakastui asuessaan aikoinaan viisi vuotta Lontoon sykkeessä. Raija hakee ruuasta herkullisuutta ja hyvinvointia. Hän syö villivihanneksia ympäri vuoden niin tuoreena, pakastettuna kuin kuivattuna.

Horta goes India 

Mitä tapahtuu kun kaksi intialaisen keittiön ja villivihannesten rakastajaa häärivät hellan ääressä. Syntyy idea pitää kokkauskurssi, jossa suomalainen villi horta ja intialaiset ihanat ruuat lyövät kättä päälle ja  yhdistyvät herkullisella tavalla.  Horta goes India -kokkauskurssi juhlistaa kesäkuun valtakunnallista Villiyrttiviikkoa.

 

HORTA SOPII INTIALAISMAKUIHIN

 

Jos rakastat hyvää ruokaa ja viihdyt keittiössä, tule Heidin ja Raijan vetämälle Horta goes India –kurssille! Kurssilla opit takapihan ja lähiluonnon villivihannesten  yhdistämistä intialaisen kotikeittiön saloihin innostavalla tavalla. Kuulet myös hortan ja mausteiden terveysvaikutuksista. Tulet näkemään miten monipuolisesti hortaa voi soveltaa erilaisiin resepteihin. Kurssilla kokataan ja syödään kolme ruokalajia. Kotiin viemisiksi saa pienen tietopaketin illan annista ja reseptit.

Pääset mukaan Horta goes India -kurssille >>TÄÄLTÄ.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.