Hoitava horta- ja värityskirja innostaa kaikenikäisiä

Hoitava horta- ja värityskirja innostaa kaikenikäisiä

Syksyn kirjauutuus Villiinny, väritä, voimaannu – Hoitava hortakirja on otettu innostuneesti vastaan. Kirjan herkkä ja värittämään inspiroiva kuvitus on herättänyt ihastusta sekä tottuneiden että uusien värittäjien hyppysissä.

Kirja sisältää paljon tietoa villikasveista, minkä lisäksi piristävät, lämmittävät ja kaunistavat teeohjeet ilahduttavat värittäjiä.

”Kirjasta on paljon iloa myös sen jälkeen kun se on täyteen väritetty. Villiyrttitietoon ja innostaviin teeohjeisiin voi palata uudelleen ja uudelleen.”

 

“Aivan ihana kuvitus. Kerrankin aikuisten värityskirja, joka ei ole liian täyteen ahdettu kuvia. Rentouttaa ja vie mukanaan.”

 

Värittäminen palauttaa ja hoitaa aivoja

Laiska kahdeksikko on tuttu aivojumpastaVärittäminen on helposti käyttöön otettava keino stressiä vastaan. Kirjan luoja Raija Kivimetsä kertoo, että väritystuokio vaikkapa iltateen lomassa nollaa mielestä päivän kiireet.

”Värittäminen auttaa aivoja palautumaan, ja koska värittää jaksaa väsyneenäkin, se on verraton apu kiireen kesyttäjälle. Värittämisellä on myös yhteys oppimistuloksiin ja keskittymiskyvyn paranemiseen. Värit ja innostavat värityskuvat päästävät luovuuden valloilleen!”

Kirja ei kuitenkaan päästä aivoja helpolla, koska uuden oppiminenkin on aivoille hyväksi.

”Väritettäviksi kuviksi on inspiroivien villikasvien ohella valittu muotoja ja kuvioita, jotka huoltavat ja hellivät aivoja samanaikaisesti. Värittäminen voimauttaa, ja kasvien vieraskieliset nimet, sanojen värittäminen ja tietoiskut haastavat aivot oppimaan”, Kivimetsä sanoo.

Esimerkiksi aivojumpasta tuttu laiska kahdeksikko esiintyy kirjassa väritettävänä kuviona. Kahdeksikon muoto ja sen toistaminen värittämällä stimuloi aivoja ja harjaannuttaa käden ja silmän yhteispeliä.

 

Kirja löytyy jo useiden kirja- ja verkkokauppojen valikoimista

Syksyn uutuuskirja on löytänyt tiensä useisiin suomalaisiin kirja- ja verkkokauppoihin. Kirjaa voi ostaa myös verkkokaupastamme.

 “Kaunis kirja, josta oppii villikasveja, saa niistä vinkkejä ja pääsee vielä värittämäänkin.”

 

”Täydellinen lahjakirja! Tämä on värityskirjojen Rolls-Royce!”

 

Tilaa Villiinny, väritä, voimaannu - Hoitava hortakirja verkkokaupasta!

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.