Title Image

Hoitava hortakirja värittyy illanvietoissa

Hoitava hortakirja värittyy illanvietoissa

Raija Kivimetsä odottaa vieraita Hoitavaan väritysiltaan

 

Voimauttava väritysilta on alkamassa ja Raija Kivimetsä odottaa ovikellon sointia innostuneena. Vuosi sitten talvella syntynyt oivallus on johtanut kirjalapsen syntyyn yhdessä kuvittaja Riikka Rängmanin kanssa. Villiinny, väritä, voimaannukirja koostuu villiyrttitietoudesta, hoitavista kasveista, aivojen hyvinvointia tukevista elementeistä ja väritettävistä kuvista. Kirjasta on paljon iloa ja hyötyä vielä senkin jälkeen kun kuvat on väritetty.

Poimulehtiteetä!

Poimulehtiteet ovat jo hautumassa kun osallistujat saapuvat.

Osallistujat kuulevat aivojen itsehoidon merkityksestä erityisesti kaamosaikaan. Sitten on lupa irrotella värityskuvien ja värien kanssa.

”Väritettäviksi kuviksi on inspiroivien villikasvien ohella valittu muotoja ja kuvioita, jotka huoltavat ja hellivät aivoja samanaikaisesti. Värittäminen voimauttaa, ja kasvien vieraskieliset nimet, sanojen värittäminen ja tietoiskut haastavat aivot oppimaan. Esimerkiksi aivojumpasta tuttu laiska kahdeksikko esiintyy kirjassa väritettävänä kuviona. Kahdeksikon muoto ja sen toistaminen värittämällä stimuloi aivoja ja harjaannuttaa käden ja silmän yhteispeliä.”, Raija Kivimetsä kertoo.

Rentouttavan ja aivoja palauttavan illan tuotokset ovat kauniita ja värikylläisiä. Pimeään vuodenaikaan kaivataan värejä, ja niitä tuotoksista löytyy. Kun luovuus päästetään irti, ei kasvien värimaailmassa ole väärää eikä oikeaa. Kaikki on sallittua!

piharatamo

poimulehti 2

 

Illan hintaan sisältyy Villiinny, väritä, voimaannu – Hoitava hortakirja.

Haluatko voimauttavan väritysillan omalle paikkakunnallesi tai yrityksellesi? Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!