Elohortoilua

Opi hortoilemaan!

Vielä elokuussa ehdit mainiosti hortoilemaan. Lähde inspiroivalle retkelle luontoon! Elohortoilu-kurssit ovat alkeiskursseja, joilla tutustut parhaimpiin, helpoimmin opittaviin ja herkullisimpiin kasveihin.

Kivimetsien Elohortoilua-kurssi Espoossa
ti 14.8. klo 17.30-19.30

ke 15.8. klo 17.30-19.30 

 

Kurssilla tutustut erityisesti elokuun syötäviin villivihanneksiin ja -yrtteihin.

 

Tiistaina 14.8. klo 17.30-19.30

Keskiviikko 15.8. klo 17.30-19.30

 

Ilmoittaudu kurssille TÄSTÄ Saat tarkemmat tiedot sähköpostiisi ennen kurssia.

Osta kurssi verkkokaupasta!

Elohortoilua-kurssit ovat kahden tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa, eri tyyppisissä maastoissa ja perehdytään villivihannesten innostavaan maailmaan.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

 

 

Kuulet, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten kasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

 

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy villiyrttitee ja pienet maistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villinny villivihanneksiin – Elinvoimaa ja energiaa luonnosta -kirjan

 

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.

Aortal-Live-kurssi-raija

Osta kurssi verkkokaupasta!