Title Image

Autuutta aivoille -talviretriitti luonnon keskellä Rääkkylässä

Rentoutumista yrttisaunassa, yrttituotteiden valmistamista, mindfulness-hetkiä luonnossa, lumikenkäilyä, mosaiikkitöitä ja herkullista ruokaa!

Autuutta aivoille  -talviretriitissä nautitaan luonnon kauneudesta, aidosta pimeydestä ja hiljaisuudesta maalaisidyllin keskellä.
Opit hyödyntämään luonnonkasveja ja yrttejä monipuolisesti oman hyvinvointisi tueksi. Lisäksi teemme läsnäoloharjoituksia luonnossa, lumikenkäilemme, rentoudumme tekemällä mosaiikkitöitä ja karjalanpiirakoita. Herkuttelemme hyvällä ruualla, kylvemme ihanassa yrttisaunassa ja pulahdamme avantoon.

 

Mitä tehdään:

 

  • läsnäoloharjoituksia luonnossa ja sisällä
  • lumikenkäillään talvisessa metsässä
  • ikioma voimauute ja räätälöity teesekoitus hoitavista yrteistä
  • opitaan kasveista ja niiden ravinto- ja rohtokäytöstä
  • saunotaan hoitavassa yrttisaunassa ja pulahdetaan avantoon
  • rentoudutaan rummutuksen hoitavassa soinnissa
  • herkutellaan ihanalla ruualla
  • tehdään mosaiikkitöitä ja leivotaan karjalanpiirakoita
  • tehdään aivoja ja muistia helliviä harjoituksia
  • nautitaan hemmotteluhoidoista

 

Talviretriitillä rentoudutaan, nautitaan, iloitaan ja  keskitytään käytännön tekemiseen. Opit tekemään kasveja hyödyntäen, jalkakylpyjä, uutteita ja oman voimateen sekä ikioman mosaiikkityön – ja karjalanpiirakoitakin. Nautit ilosta, tanssista, rummutuksesta ja aivoja hellivistä harjoituksista.

 

Aika: 4.2.-7.2.2021

 

Paikka: Koivuniemi, Koivuniementie 20, 82500 Rääkkylä, viehättävä ja tunnelmallinen paikka Oriveden rannalla. Majoitus Koivuniemen viehättävässä ateljeessa ja lähellä sijaitsevassa Villa Koivulassa. Ohjelmat ja ruokailut järjestetään Koivuniemen pittoreskissa päärakennuksessa. Kysy majoituksesta ja erityisruokavalioista Riitta Ward, 040 9600 629.

 

Iltaisin on saatavilla erilaisia rentouttavia kosketushoitoja. Hoidoista vastaa hyvinvointialan yrittäjä luontaishoitaja Kyllikki Kakkonen, lue lisää Kyllikistä TÄSTÄ. Hoidot eivät kuulu retriitin hintaan.

 

Hinta: 489 € (hinta sis. opetuksen, harjoitukset, materiaalit, kurssilla valmistetut yrttituotteet, oman mosaikkityön, aamiaiset, lounaat, kahvit/teet/sikurit ja illalliset, majoituksen ja yrttisaunan) 1 hengen majoitus lisämaksusta! Retriitti alkaa torstaina klo 18 ja loppuu sunnuntaina klo 16.

 

Varausmaksu: 100 € ilmoittautumisen yhteydessä ja loppumaksu kaksi viikkoa ennen retriittiä. Paikkoja on vain 12, joten toimi nopeasti.

 

Ihanan retriitin  vetäjinä ovat tietokirjailija, kasvilääkinnän ammattilainen, villiyrttikouluttaja, FM Raija Kivimetsä ja Koivuniemen yrittäjä-emäntä Riitta Ward.

 

HUOM! Jos tulet junalla, jää pois Kiteellä. Sieltä kimppakyytimahdollisuus torstaina. Helsingistä lähtee juna klo 13.19, joka on Kiteellä kello 17.14. Sillä ehtii vielä retriittiin! Mitä aiemmin junalipun varaa, sen edullisemmin sen saa. 

 

Kysy lisää sähköpostitse raija@hortoilu.fi tai 040 5410 696.

Ota yhteyttä!