Portaat hortaan – villivihanneskoulutus ravintoloille

Villivihannekset ja -yrtit sesongin mukaan ravintolan listalla tekevät ravintolasta yksilöllisen ja mielenkiintoisen!

Portaat hortaan – villivihanneskoulutus ravintoloille

 

Portaat hortaan -villivihanneskoulutus on tiivis koulutus ravintoloille, kahviloille ja matkailualan yrityksille. Suosittelemme, että koko henkilökunta on koulutuksessa mukana.

 

Koulutuksen ensimmäinen porras

 

  • Viisi herkullista käyttökasvia
  • Villikasvien ravintosisällöt, hyvinvointia tukevat ominaisuudet, allergiariskit ja muut mahdolliset kasvin käyttöön liittyvät rajoitukset
  • Turvallinen ja vastuullinen kerääminen
  • Käsittely ja kokkaus

 

Räätälöimme koulutuksen juuri sinun yrityksesi tarpeisiin! Kysy lisää ja pyydä tarjous sähköpostitse jouko@hortoilu.fi tai puhelimitse 040 556 8880.

stansvik-ranta

Ravintola Stansvikin henkilökunta Portaat hortaan -koulutuksessa keväällä 2016.

 

Lue upean Stansvikin koulutuksesta blogistamme!

Villivihanneksilla ja -yrteillä luot menuun uutta twistiä!

Kysy lisää ja pyydä tarjous!

Kouluttajina toimivat Suomen johtavat hortakouluttajat Raija ja Jouko Kivimetsä. Raija ja Jouko tunnetaan paitsi huikeasta villivihannestietämyksestään myös lähestyttävästä ja pidetystä opetustyylistä. He ovat kouluttaneet lukuisia matkailualan yrittäjiä villivihannesten ja -yrttien käyttöön sekä ohjelmapalveluna että ruokatuotteena. Joukon juuret villivihannesten ravintolakäytössä johtavat kreetalaiseen ruokakulttuuriin. Jouko on toiminut myös itse ravintoloitsijana ja hyödyntänyt ravintoloissaan villivihanneksia laajasti.

Lue Raijasta ja Joukosta lisää