Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus!

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus!

Maitohorsman vihreät lehdet ja kärkiversot ovat terveellistä ravintoa. Niitä voi säilöä kuivaamalla ja pakastamalla.

Kiinnostus aitoja, syötäviä villikasveja kohtaan vain kasvaa. Kasvuala kaipaa vastuullisia ja luovia, osaavia toimijoita. Tiiviistä Luonnonkasveista lisäansioita -koulutuksesta saat kattavan tietopaketin ja ideoita, miten hyödynnät luonnon aarteita taloudellisesti mutta kestävästi.

Luonnonkasveista lisäansioita -koulutus

Haluatko viettää aikaa luonnossa ja ansaita samalla? Kaipaatko apua omien luonnonkasvituotteiden kuten yrttiteesekoitusten kehittämiseen, pakkaamiseen ja markkinointiin viranomaismääräysten mukaisesti? Jos toimitat kasveja jälleenmyyntiin tai ravintoloille, asianmukainen ostaja edellyttää, että sinulla on poimijakortti. Saat sellaisen kaupallisille pääkasveille tästä koulutuksesta. Aloittaaksesi turvallisen keräämistoiminnan tarvitset tietoja

  • kasveista ja niiden käsittelytavoista
  • kuivaamisesta
  • pakkaamisesta
  • tuotteiden jakeluteistä ja hinnoittelusta
  • viranomaismääräyksistä
  • toimintasi markkinoimisesta

Keruuyrttineuvojat ja hortakouluttajat Raija ja Jouko Kivimetsä ovat aitojen, luonnon villikasvien keräämisen innostajia ja alan opetuksen uranuurtajia Suomessa. Heidän klassikkoteoksensa Hulluna hortaan on villiyrttiopetuksen perusteoksia ja tuhansien alan harrastajien alkuinnoittaja. Raija ja Jouko opettavat jo kolmatta kurssia hortaohjaajia, jotka toimivat villivihannesten livekurssien, luentojen ja ohjelmapalvelujen tuottajina ympäri maan.

Koulutus pidetään Espoossa

Lauantaina 17.6.2017 klo 10-17  ja

Sunnuntaina 18.6.2017 klo 10-16

Mikäli koulutus kiinnostaa, pyydä kurssiseloste lähettämällä viesti osoitteeseen jouko@hortoilu.fi. ja kerro viestissä muutamalla lauseella taustastasi, millä paikkakunnalla toimit ja millaisista tuotteista olet kiinnostunut.

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.