Hyvinvointimatkat hoitavat mieltä ja kehoa

Matkojemme pääosia näyttelevät luonto, kasvit ja villivihannekset, kukkaloisto, herkullinen aito ruoka, yhdessäolo ja patikointi. Hortoilijat ovat suunnanneet Välimerelle Kreetan vuoristo- ja rantakyliin keväisin ja syksyisin jo viidentoista vuoden ajan.

 

Horta kuuluu aidon kreetalaiskylän arkeen ja juhlaan!

Kalives, Kreeta 2017 – hoitava matka rantakylään

Kalives Beach -hotellimme on sekä Välimeren, että lähdevettä virtaavan joen rannalla.

Hoitava matka Kreetalle 24.9.-1.10.2017. Lähde kanssamme Kalivesin kylään Kreetalle voimaantumaan ja nauttimaan elämästä! Vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Matkahaukka.

 

Lue lisää autuuttaaivoille.fi -sivuilta ja varaa paikkasi!

Spili, Kreeta 2017 – keväiset viikot vuoristokylässä, enää jäljellä vain yksi paikka molempiin lähtöihin!

hortoilu malva

Kevään matkamme Spilin vuoristokylään ovat saaneet suuren suosion vuosien saatossa. Ensi kevään hortamatkat on varattu perinteisesti jo hyvissä ajoin ja paikkoja on enää vain rajallisesti eli kannattaa toimia tavallista nopeammin! Kysy matkasta jouko@hortoilu.fi.

Matkat

16.4.–23.4.2017 ja 23.4.–30.4.2017

Spili ateria
Spili hortoilu

Patikointia, yhdessäoloa ja välimerellistä ruokaa

 

Hyvinvointimatkat vievät Kreetan ranta- ja vuoristokyliin. Kevään matkoilla tutustutaan villikasveihin, herkutellaan perinteisillä kreetalaisruuilla ja tietysti tavataan ystävällisiä paikallisia.

 

Olemme osa kyläyhteisöä: tapaamme asukkaita, patikoimme erilaisissa maastoissa kukkaniityistä jyrkkäreunaiseen rotkoon, kuulemme kertomuksia kylän arjesta, historiasta, arkeologiasta, myyteistä ja tulevaisuuden suunnitelmista. Herkuttelemme pitkässä pöydässä nauttien rauhallisesti lukuisista ruokalajeista!

 

Syksyn matkoilla hyvästellään kiire, stressi ja suorittaminen. Matkalla herkutellaan aivoja ja muistia hoitavalla välimerellisellä ruualla ja opitaan helppoja ja ihania keinoja arjessa jaksamiseen. Myös syksyn matkoilla patikoimme leppoisaan tahtiin vuoristossa ja oliivilehdoissa, tapaamme asukkaita ja tutustumme paikalliseen kulttuuriin.

 

 

Matkojen patikoinnit vaihtelevat viidestä viiteentoista kilometriin ja edellyttävät normaalia peruskuntoa. Patikoimme rauhallisesti huikeista maisemista ja luonnosta nauttien.

 

 

Matkojen hinta on 1 385 € / vko. Majoitus entisöidyssä talossa vanhassa kylässä lisämaksusta. Kysy lisää jouko@hortoilu.fi

 

 

Katso matkatunnelmia tästä videosta.