Hortoilun peruskurssit

Opi hortoilemaan!

Lähde inspiroivalle retkelle luontoon! Hortoilun peruskurssi tutustuttaa sinut parhaimpiin, helpoimmin opittaviin ja herkullisimpiin villivihanneksiin ja -yrtteihin.

Hortoilun peruskurssit
Espoossa Henttaalla
klo 18-20.30

 

 

Kevään 2020 Hortoilun peruskurssit

 

tiistai 12.5. klo 18-20.30

keskiviikko 13.5. klo 18-20.30

keskiviikko 10.6. klo 18-20.30

Pääset mukaan haluamallesi kurssille TÄSTÄ

Peruskurssit ovat 2,5 tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa, eri tyyppisissä maastoissa. Kivimetsien johdolla on helppo innostua luonnon aarteista! Saat kurssilla myös pienet hortamaistajaiset, joita on helppo tehdä kurssin jälkeen kotonakin.

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Kurssit järjestään pääosin touko- ja kesäkuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa villivihanneksia ja villiyrttejä! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin!

 

Pääset mukaan kursseille TÄSTÄ 

 

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Kuulet, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten kasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

 

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienet hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villiinny villivihanneksiin  -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.