Hortoilun alkeiskurssit

Opi hortoilemaan!

Lähde inspiroivalle retkelle luontoon! Raija ja Jouko Kivimetsän hortoilun alkeiskurssi tutustuttaa sinut parhaimpiin, helpoimmin opittaviin ja herkullisimpiin kasveihin.

Kivimetsien hortoilun alkeiskurssit
arki-iltaisin Espoossa Henttaalla klo 18-20

 

 

Kevään 2017 Hortoilun alkeiskurssit

 

 

9.5. klo 18-20, Espoo
30.5. klo 18-20, Espoo
31.5. klo 18-20, Espoo

Osta kurssi verkkokaupasta!

Alkeiskurssit ovat kahden tunnin mittaisia, inspiroivia retkiä luontoon. Kurssilla kuljetaan luonnossa, eri tyyppisissä maastoissa. Raijan ja Joukon johdolla on helppo innostua luonnon aarteista!

Oppia ja iloa! Mitä, miten, mistä ja miksi?

 

Hortoilun alkeiskursseja järjestetään myös elokuussa. Suurin osa kursseista on toukokuussa, kun villivihannekset ovat parhaimmillaan ja luonto suorastaan pursuaa horta-aarteita! Suositut kurssit täyttyvät nopeasti, joten varaa paikkasi hyvissä ajoin! Katso myös paikallisen, koulutetun ja vastuullisen hortaohjaajasi tarjontaa tästä.

 

Hortoilun alkeiskurssi

 

Kuulet, mitä kannattaa kerätä, millaiset kasviyksilöt ovat hyviä, miten hortakasveja käsitellään ennen syömistä, mitä kannattaa yhdistää ja mihin, miten kasveja voi säilöä ja miksi hortoilu on monin tavoin hyödyllinen harrastus.

 

Kurssin hinta on 49 € (sis. alv. 24%). Kurssin hintaan sisältyy kahvi/tee ja pienet hortamaistiaiset.

 

Peruuntuminen: Huom! Mikäli et jostakin syystä pääse osallistumaan maksamallesi kurssille, kurssimaksua ei palauteta, vaan lähetämme sinulle oman valintasi mukaan joko Hulluna hortaan tai Villiinny villivihanneksiin  -kirjan.

Säävaraus: Jos kurssipäivää edellisenä iltana klo 18 Forecan sivuilla kurssipaikan  kohdalla on kaksi vesipisaraa tai enemmän, kurssille etsitään toinen ajankohta.

Osta alkeiskurssi verkkokaupasta!